Sayfa 35/992 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 273 - 280 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Bankalara 20,5 dan mevduat bağlamaktansa şu an için para piyasası fonlarından birini almak şu an için 2 puan o da yaklaşık yüzde 10-12 daha fazla getiri anlamına gelir.... Hem acil ihtiyaçlarınız için vade bekleme derdi olmaması hem daha yüksek getirisi, hem anaparayı koruma garantisiyle tasarrufum var bu piyasada yeniyim en yüksek risksiz getiri arayaşındayım diyorsanız her bankadan alabileceğiniz bu fonları linkten getirilerini inceleyebilrsiniz(para piyasası şemsiye fonları)
    bu bahsettiğiniz ppf ler, eski adıyla B tipi likit fon gibi risksiz fonlar mıdır?

mesela vakıfın : VAKIF PORTFÖY BİRİNCİ PARA PİYASASI FONU, vk6 diye geçen bu fonda kazanç riski var mıdır?

2.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    2 gundur pay repo yok neden acaba
    Hazineden gelmediği söyleniyor .Nisan ayı başı diye olabilir .Vadeler ile ilgili konu .Tam emin değilim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by kocaballi Yazıyı Oku
    bu bahsettiğiniz ppf ler, eski adıyla B tipi likit fon gibi risksiz fonlar mıdır?

mesela vakıfın : VAKIF PORTFÖY BİRİNCİ PARA PİYASASI FONU, vk6 diye geçen bu fonda kazanç riski var mıdır?
    VK6 geçtiğimiz ay özel sektör bonosu da taşıyordu. Ondan İş Bankası almıştım. Şimdiki durumu bilmiyorum. Evet - bunlar likit fonlar.

4. Gösterge tahvil faiz 21.77'ye çıktı.

5.  Alıntı Originally Posted by sathyz Yazıyı Oku
    VK6 geçtiğimiz ay özel sektör bonosu da taşıyordu. Ondan İş Bankası almıştım. Şimdiki durumu bilmiyorum. Evet - bunlar likit fonlar.
    teşekkürler... ;)

6.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Hazineden gelmediği söyleniyor .Nisan ayı başı diye olabilir .Vadeler ile ilgili konu .Tam emin değilim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Pay reponun cazibesi kalmadı da ondan bir aylık faizleri çok düştü makas kapanmış

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by kocaballi Yazıyı Oku

Evet....ana paradan kayıp ihtimali yok

8.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Forumdaşlar, ben geçen ay Burgan bank'ta günlük güldüren hesap açtırdım, faizi %20.50 idi. %21 olmuş. İlk 90 gün için benimkini de %21 olarak güncelleyecek mi?. Yoksa %20.50'den mi devam ettirecek?

90 gün sonunda %19'a düşüyor. Ama 90 günü dolmayanlar için yeni faiz oranını (%21'i) uyguluyor mu ondan emin olamadım.
    Eski oran devam eder

Sayfa 35/992 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •