FTSE 100 5.078,25 5.132,75 4.841,50 -287,86/ - %5.20...İngiliz borsası zaten pek yükselmemişti borsalar uçarken,şimdi 5000.
FTSE 100 5.078,25 5.132,75 4.841,50 -287,86/ - %5.20...İngiliz borsası zaten pek yükselmemişti borsalar uçarken,şimdi 5000.
Sağlık Bakanı, Saat 13:30'da basın açıklaması yapacak.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yahudi cemaati sinagoglarını kapatmış.
https://twitter.com/SALOMgazetesi/st...72889302265856
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Sportiflerde GS ve TS tabanda,FB ve BJK çok düştüğünden bocalama peşinde !!!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
hadi makarna tuvalet kağıdı tamam da dolar Euro yu niye stokluyorsunuz gebereceksiniz o tarafta efektik işlem mi yapacaksınız altını da sokup götüremeyeceğinize görebir de en çok virüs o paralarda var
![]()
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Adalet bakanı Gül, saat 14.00'te bakanlıkta adliye, cezaevi ve noterliklerde alınması kararlaştırılan yeni tedbirlere ilişkin bilgi verecek.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
MEB duyurdu: Ehliyet sınavları ertelendi
Yer İmleri