Tahtacı diyor ki ben yukardan verecem siz de sürekli bana aşağıdan vereceksiniz.
Ticaretin kuralı böyle diyor.
Ahlaksızlığın çukurunda esfel-i safilindeki aşağılık.
Başka ne yakışır.
23106RN0DA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tahtacı diyor ki ben yukardan verecem siz de sürekli bana aşağıdan vereceksiniz.
Ticaretin kuralı böyle diyor.
Ahlaksızlığın çukurunda esfel-i safilindeki aşağılık.
Başka ne yakışır.
23106RN0DA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilançoda 3. Çeyrek esas faaliyet karı düşmüş görünüyor. Satışların maliyeti çok artmış. Sebebini bilen var mı?
Tahtacı çakmayı kafaya koymuşsa bilanço milançoya bakmıyor, borsadaki diğer limancı hem geçen seneye göre hem de bu seneki ilk 2 çeyreğe göre azalmış net kar ama bizden daha az düştü hisse, bizimki hem geçen seneye göre hem de bu sene ilk 2 çeyreğe göre artırmış net karını nihayetinde ama devre kesti yetmedi hala çakıyor, belki de sabah destursuz girenleri cezalandırıyordur, hiç sevmez kısacıları.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Evet maalesef öyle ama şu da var, biz kardan kaybediyoruz onlar sermayeden, zamanı gelince cezasını keseriz uyanık tahtacının.
135'den verip buradan alsaydık, hatta dün önceki gün 115'ten verseydik ne iyi olurdu, teknik çalışanlar iyi trade ederler, biz daha çok temele bakıyoruz, çıkışları inişleri değerlendirenlere helal olsun.
Tahtacı ve saz arkadaşlarını, buna seyirci kalanları tebrik ederim, 450 milyon kar rakamına % 8 düşüş.
Kötü bir hafta oldu bizim için, haftaya bakacağız artık, iyi tatiller herkese.
"Hayatın inişlerini istemiyorum, çıkışlarına değmez."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Yer İmleri