Sayfa 350/725 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450 ... SonSon
Arama sonucu : 5799 madde; 2,793 - 2,800 arası.

Konu: BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. Bugun icimdeki bir his gs ve fb sürpriz yapacak diyor bjk arti 10 acacak ins. Ytd

2. Beşiktaşım beni üzse de Beşiktaşımı üzmesinler. Bir Beşiktaşlı olarak finansbankla tüm ilişiğimi kestim az önce... Yok mu başka Kartalyürekli burada??

3.  Alıntı Originally Posted by Asal31 Yazıyı Oku
    Bugun icimdeki bir his gs ve fb sürpriz yapacak diyor bjk arti 10 acacak ins. Ytd
    İçinizde ki hissin nedeni bjkas hissesine sahip olmanızdandır...😃

4.  Alıntı Originally Posted by ASAKA Yazıyı Oku
    İçinizde ki hissin nedeni bjkas hissesine sahip olmanızdandır...[emoji2]
    Aynı his bende de var [emoji3]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Öyle ya da böyle başakşehiri yenseydi şu anda fenerin yenmesi falan umurumuzda olmayacaktı. Ben gerçi en.kotuyu fiyatladigini düşünüyorum .

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sabah : Kulüplerin vergi borçlarının faizleri silinecek ve anapara ödemesi yapılandırılacak.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7. gs ile eşitlenmek üzere fiyatı.

8. Gidişat o ki, gs bizi geçecek... İki cılız ihtimalimiz var kanımca: birincisi süperlig aş kurulması ile sektöre getirilecek mali disiplin. İkincisi katarlı yeni ortaklar... Velev ki birincisi ve/ya ikincisi gerçekleşti şartlı salıverme kabilinden az zararla çıkarım. İkisi de olmadı mı, o zaman uzun yıllar hapisteyim. Kendi adıma...

Sayfa 350/725 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •