Sayfa 350/404 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400 ... SonSon
Arama sonucu : 3226 madde; 2,793 - 2,800 arası.

Konu: KCHOL - Koç Holding

1. Yatırım yaparken hatalarınızdan bazıları ne biliyor musunuz?

1. Hiçbir şey öğrenmeden para kazanabilmek istiyorsunuz.

2. Hiçbir şey bilmeden birileri size al desin alın, sat desin satın ve parayı cebe atın istiyorsunuz.

3. Bir şeyler öğrenmek istemiyorsunuz, yapamayacağınızı düşünüyorsunuz.

4. Bir şeyleri öğrenmeye karar verdiğinizde ise her şeyi öğrenmeye çalışıyorsunuz, size para kazandıracak bir kaç yöntemi öğrenip onda uzmanlaşmak yerine hepsini yarım yamalak öğreniyorsunuz ve kazanamıyorsunuz.

Gün içi işlem limiti piyasaya çok hakim olmayan kişileri % 99 batırır İlk öğreneceğiniz şey basit destek direnç çizimi ve trend.
    Sıkı bir trend takipçisi olursanız para kazanamamanız İM KAN SIZ

2. Primli hisselerimizde düzeltmeler olağan.. .
    Son düzenleme : rosense; 01-08-2023 saat: 14:27.

3. Nakit mal oranımı %50 - %50 korumaya devam ediyorum.
    Endekste kısa vade hedefler hızlı geldi orta vade beklentim 9000 devam ediyor.
    Kısa da elbet olacak geri çekilme fırsatlar için nakit bulundurulmalı.

4. "Herkes satın almak için bir geri çekilme bekliyorsa, ya piyasada bir geri çekilme yoktur ya da varsa, satın almamalısınız."

- Bob Farrell

5.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Nakit mal oranımı %50 - %50 korumaya devam ediyorum.
    Endekste kısa vade hedefler hızlı geldi orta vade beklentim 9000 devam ediyor.
    Kısa da elbet olacak geri çekilme fırsatlar için nakit bulundurulmalı.
    Bence bu %50 -%50 orani cok yuksek.

Bu denli siddetli enflasyon sarmali icinde, hem alim gucu muhafaza etmek, hem de enflasyondan daha az zararli cikmak icin bu %50 nakit oranini dusurmek lazim, azami %20 gibi.

Ya da bir baska strateji, cok iyi kazandiginiz hisseden kar'in bir kismini realize edip, dolar ya da Eurobond almak gibi.

Ben sahsen azami %10 nakit TL.tutuyorum. Portfoyunde %60'i Eurobond ve dolar nakit.

6. KCHOL Koç Holding'in 2023 2.çeyrek bilançosunu bugün açıklaması bekleniyor.
    Aracı kurumların çoğunun kar beklentisi, çeyreklik bazda 18 milyar TL civarındadır. (Altı aylıkta toplam 34.7 milyar TL)
    Bilanço özet tablosunu bu adresten saat 18:10'dan sonra takip edebilirsiniz.

xbank Bankacılık endeksinde "deep crab pattern" görünümü mevcut.
    6582.27 hedefi cuma günü görülmüş ve günü doji ile kapatmış.
    Bundan sonraki duraklar 5517.58 ve 4558.2'dir. 6582.27 üzerinde kısa stopla değerlendirilebilir! hemşerimin görüşüdür ...***

Umut kchol Tüpraş hariç tüm halka açık iştirak bilançoları açıklandı.
    Genel olarak çok güçlü kar rakamları görünüyor. Holding in güçlü döviz pozisyonu da dikkate alındığında beklentiler üzerinde kar rakamı göreceğiz .
    1 Ağustos bilanço tarihi. 123 tl üstü hareketleri güçlenebilir. 138 tl ara direnç olmakla beraber kısa vadede 154 tl orta vadede 205 tl hedefleri takip edilmelidir. Yatırım tavsiyesi değildir.
    Mor trend kırılımı kısa vadeli işlemler için stop seviyesidir

Sayfa 350/404 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •