Sayfa 351/1003 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451851 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 2,801 - 2,808 arası.

Konu: Viop XXXVI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    SEÇİMİ kaybederse tıpış tıpış gider.

Şuanki sisteme göre,anketler kesin gider diyor.

Ama fatih altaylının dediği olursa,yani AYM yoluyla parlementer sisteme dönerse (bence çok zor ama imkansız değil),olası koalisyonun ortağı olma şansı var.

ekşi sözlükte bu epey işlenmiş.

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Benim olduğum yonca ya gelme ne zaman gelsen dayak yedin
    şu bimas a da bir el atsan 50 günlüğü kırıp çanak hedefine yol alsa artık diyorum.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3. oyla ehonomi düzelecek sananlar var

4. bu ülkenin insanına bayılıyorum ya 1000 kere denenmiş işi 1001. kerede aynı heycanla deniyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    ''2 şeyi insanların önünde yapamazsınız çünkü mide bulandırır: sosis yapımı ve siyaset(politika)''

İngiliz deyimi

6.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    oyla ehonomi düzelecek sananlar var

''''''''Taliban yönetiminden yeni bir karar geldi. Taliban ekonomik krizdeki ülkede yabancı para birimlerinin kullanılmasını yasakladı. Taliban Sözcüsü Yardımcısı Bilal Kerimi, yabancı para kullanımının ülke ekonomisine zarar verdiğini belirterek, karara uymayanlara yasal işlem yapılacağını dile getirdi.'''''''' MATRİKS DATA

İyimidir kötümüdür bilemem fakat yabancı para kullanımının ülke ekonomisine zarar verdiği düşünülebilir.Adam ne yurtdışına çıkıyor , ne ithalat ihracatla uğraşıyor.Eline biraz TL para geçtimi dolar alıyor Euro alıyor br de yabancı para üzerinden bankaya döviz üzerinden faize para yatırıyor.Hal böyle olunca elbette TL sürekli değer kaybediyor.Ülkemizde liralar erimesin diye parasını dolara euroya yatıranlara söylüyorum …………….. Doğalgazın , kömürün , elektriğin bilgisayarın fiatı çokkkkkkkkkkkkkk yüksek demeye hakları yok çünkü onlar bunların fiatını dolara Euroya Tl yi peşkeş çektikleri için yükseltiyorlar.Bu kalemlerde fiat artışlarının sebebi Tl yi dolara euroya ezdirenlerdir.

İşte yılanı beslersen gün gelir senide sokar.Sen de doğalgaz kullanıcan bende kullanıcam hepsi ithal.

https://www.youtube.com/watch?v=3DgfKdnUBkA Cem Karaca şarkıda Türk lirasını ve ezilişini anlatıyor.Hepimiz ders almalıyız.parasını gövize yatıran ayağına kurşun sıkar.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

7.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    şu bimas a da bir el atsan 50 günlüğü kırıp çanak hedefine yol alsa artık diyorum.
    Sn pit benim treda ettiğim bir tahta değil , geçen hafta hikaye fiyatlarda diyip 61 maliyetle oyuna girdim hantal 65-66 hareketli formasyon çizdi saatlikte 64.70 yaptı bastı aşağı , günlükçü çok tahtada bu yüzden yavaş hareket ediyor , dün tahtadan çıktım.
    duruma göre bakabilirim .
    bol kazançlar

8. Pıst 100 de pati çekme emareleri mevcut.
    kolay gelsin.

Sayfa 351/1003 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451851 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •