Originally Posted by
EMLAK
cauti iki başlık takip ediyorum biri burası. diğeride nadiren dolar topici.
aslında oraya reha abinin esprilerini okumaya giriyorum desem yeridir.
ama zamanında öyle bir abandılarki topicde bu iki saydığım isim
böyle gece gündüz yani görmemen imkansız. sürekli short short. işte uçuyoruz kaçıyoruz haberleri anladın sen
görmemen elde değil.
o nedenle bu konuda benimle tartışma
bilmediğin birşey için.
karakemal bilgili biri benim açımdan. ama insanlar hata yapar.
sende okuduğum saydığım birisin
ama bu konuda benle tartışmasan iyi olur.
ben doğru bildiğimi yazarım çünkü.
Bak, son günlerde başarılı trade lerin oldu..bir özgüven patlaması yaşıyorsun..daha 3 gün önce çizgisini bozmayan filan dedin, eyvallah...saydığım birisin de diyorsun..teşekkürler.
Ama, 40 yılın başı birine iltifat ettim..sık yapmam biliyorsun...hem kendin de yazıyorsun..bilgili biri diye...ben de bir şeyler öğrendim dedim...emlak, dolar vs görüşlerini biliyorum...hatta beraber rakı sofrasına oturmuşluğumuz da var..yani bire bir tanıdğım da biri...sen neden bu kadar uzattın mevzuyu.
Geçen gün gaz veriyorsun dedim..demediğini bırakmadın...sen farkında olmayabilirsin, ama poz alınca çok inanıyorsun, son günlerde başarıl olduğun için de abarttığının farkına varmıyorsun belki.
Bu arada, şu faiz artışı olmasaydı, dolartl ne olurdu Allah bilir...indirime rağmen buralardaysa...demek ki, faiz kararı olmasa, borsamız şu an çok kötü bir durumda olabilirdi.
özetle, gaza gelmemek lazım diyeyim yine.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri