Sayfa 352/1002 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452852 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 2,809 - 2,816 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

S&p notu ayni birakmis gorunum durağan olarak teyit etmiş.

Reza attan düşesin emi...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Gaya bey malum kişi sizi de gömer beni de gömer üstüne iki de pantolon diker
    Sen varya topiğin topunu gömersin...

4. Selam dostlar. Daha önce yazdıklarıma ek olarak güncel durum:

Kur, hesaplarıma göre şu anki adil değerinden (AD) yaklaşık %6 yukarıda - ancak reel faizin kayda değer biçimde negatif olmasından dolayı bu durum alıcıları caydırmıyor.

Yükseliş devam ederse, ekonominin tolere edememeye başlayacağı seviye ise AD+%10 olacaktır. Burası ayrıca, MB başkanının gönderilmesiyle başlayan ilk dalganın %161.8'ine denk gelecektir. Ötesi overshoot. Oradan itibaren panikle longlamak, pozisyon büyütmek, bir şekilde stoplu çalışmayı gerektirir derim.

Kur önümüzdeki günlerde düşerse - eksi reel faizde bulunmaz nimet.
    --Kişisel görüşlerim olup, yatırım danışmanlığı tavsiyesi değildir

Doların da altının da varya şimdi söyletmeyin...

Arap dostum araya girme doluyuz...

7.  Alıntı Originally Posted by Arap Şükrü Yazıyı Oku
    ...Kur, hesaplarıma göre şu anki adil değerinden (AD) yaklaşık %6 yukarıda - ancak reel faizin kayda değer biçimde negatif olmasından dolayı bu durum alıcıları caydırmıyor.
    AdilDeğer hesabında Tüfe için TÜİK mi ENAG mı kullanıldı, aralarında %26 fark var bu AdilDeğere daha %20 var demek olabilr... ... Dışarıdan borç bulamazsak yıllarca kuru AdilDeğer'in altında tutarak CariAçık'la biriktirdiğimiz DışBorcu bundan sonraki yıllarda kuru AdilDeğer'in üstünde tutarak CariFazla'la ile kapatırsak kimse şaşırmamalı.. Acılı olacak ama DışBorç ile sahte cennet yaratmayı "Çalıyorlar ama çalışıyorlar.." diye yorumlayan sayın ahalimiz de böylece dersini almış olacak..

8. Sözcü nün aktardığı habere göre; Bild, Türk Lirası nın serbest düşüşte olduğunun altını çizdi. Gazetenin Yayın Yönetmeni Yardımcısı Paul Ronzheimer da konuyla ilgili olarak kısa bir video yayınladı. Gelişmeleri "büyük bir endişeyle" izlediklerini anlatan Ronzheimer, "Erdoğan tamamen kendini kaybediyor. Umarım bizi endişelendirecek gelişmeler olmaz. Türkiye'de bu yönetimle artık her şey mümkün görünüyor" diye konuştu.

https://www.cumhuriyet.com.tr/dunya/...-haber-1878962

Sayfa 352/1002 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452852 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •