Sayfa 352/998 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452852 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 2,809 - 2,816 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    DONUMUZA göz diktiler abeyyyyy
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Yasal olmaması lazım
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bence ahlaken de uygun değil.ama seediyorlar işte.yapacak bir şey yok.
    İcra İflas Kanunu md. 82/1-3'e göre; Borçlu ve aynı çatı altında yaşayan aile bireyleri için gerekli eşya satılamaz. Bu kapsamda mesela; aile bireyleri için gerekli olan yatak, soba, elbise, mutfak eşyası, perde, koltuk takımı, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, fırın, hali gibi ev eşyaları haczedilemez.
    bir halt olacağı yok.

2. Koç Grubu habire Akdeniz bölgesinde hastane alıyor. İlerde sağlık turizmi için mi yatırım yapıyor bunlar.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    İcra İflas Kanunu md. 82/1-3'e göre; Borçlu ve aynı çatı altında yaşayan aile bireyleri için gerekli eşya satılamaz. Bu kapsamda mesela; aile bireyleri için gerekli olan yatak, soba, elbise, mutfak eşyası, perde, koltuk takımı, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, fırın, hali gibi ev eşyaları haczedilemez.
    istisnası saydığınız eşyalar birden fazla mevcutsa haczedilebilir, adamın onlarca donu var belli ki..

4. Vaybe zamanında Osmanlı mehteri yasaklamış

https://www.facebook.com/share/r/aMo...ibextid=0VwfS7

5.  Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    Artık kime, neye koyacağımı şaşırdım iyice. Ortalık karışık 🫡
    Ne yalan söyleyim kahkaha patlattim

6. CHP li belediyelerin daha fazla ümüğünü sıkacaklar. SGK prim borçları ilk adım.

7. Bugün Konya'da ulaşım da su da zamlı ama CHP li belediyelerin ki dile geliyor

8. Konya'dan eğer bir evde üç kişi günlük banyo duş alıyorsa su faturası 1000 TL ye yakın gelir. Konya'da ki halkın çoğunluğun su faturası elektrikten fazla geliyor.

Sayfa 352/998 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452852 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •