Sabah bende öyle düşünmüştüm iyi bir sopa çektiler bana şimdi sıra sende abicim
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Sabah bende öyle düşünmüştüm iyi bir sopa çektiler bana şimdi sıra sende abicim
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
14 Ağustosta 4,91 olan kağıt 8 mayısta 2,55 lerde..şampiyonlar liginde tarihi başarı, rekor fiyata futbolcu satışı, tribün geliri, devletin amatör branşlara desteği derken fiyat nasıl yüzde elliye yakın düştü, bilmediğimiz bişey mi var arkadaş..bide katarla sponsorluk var, bu kadar düşüş sadece şampiyonlukla açıklanamaz...ben alıma devam ediyoruz, inceldiği yerden kopsun..kimseye yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir..
![]()
Değerli ortaklar, daha önce burada paylaşmıştım ama ilgilenen olmadı. Tekrar ifade ediyorum: 2 sene önce BJK taraftar sitesinde "züğaşibeşe" diye hatırladığım bir üye "Ben yatırım uzmanıyım aramıza BJKAŞ hisselerine ilgi duyan varsa bana özelden yazsın" demişti. Ben tabi sazanlığı bırakır mıyım hemen atladımBana özelden demişti ki: "bu hisse bir sonraki seneyi de fiyatlayabilir" Aynen böyle demişti. Gerçekten bilenlere soruyorum böyle bir şey mümkün müdür? Mümkünse o zaman bu seviyelere bir açıklama olabilir. Değilse, o zaman bu seviyelerin başka bir açıklaması olmalıdır
2 yi gösterecekler herhalde bu gidişle. feci çarpıldık. yapacak bir şey yok.
2.40 kardeş ya da 2.20 devamlı soylememe. Ragmen halen alış yapan saf KEY'ler var
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şaka maka bizde 50 bin lotu geçtik. . DEVAAAM
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yap taban rahatla.
Yer İmleri