Sayfa 353/729 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453 ... SonSon
Arama sonucu : 5832 madde; 2,817 - 2,824 arası.

Konu: BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Mehmetfidan Yazıyı Oku
    Yarın bu galibiyetten sonra en azından eksi% üç yapmaz inşallah.Eksi %bir yapar herhalde

Moto G (4) cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sabah bende öyle düşünmüştüm iyi bir sopa çektiler bana şimdi sıra sende abicim

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

2. 14 Ağustosta 4,91 olan kağıt 8 mayısta 2,55 lerde..şampiyonlar liginde tarihi başarı, rekor fiyata futbolcu satışı, tribün geliri, devletin amatör branşlara desteği derken fiyat nasıl yüzde elliye yakın düştü, bilmediğimiz bişey mi var arkadaş..bide katarla sponsorluk var, bu kadar düşüş sadece şampiyonlukla açıklanamaz... ben alıma devam ediyoruz, inceldiği yerden kopsun..kimseye yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir..

3. Değerli ortaklar, daha önce burada paylaşmıştım ama ilgilenen olmadı. Tekrar ifade ediyorum: 2 sene önce BJK taraftar sitesinde "züğaşibeşe" diye hatırladığım bir üye "Ben yatırım uzmanıyım aramıza BJKAŞ hisselerine ilgi duyan varsa bana özelden yazsın" demişti. Ben tabi sazanlığı bırakır mıyım hemen atladım Bana özelden demişti ki: "bu hisse bir sonraki seneyi de fiyatlayabilir" Aynen böyle demişti. Gerçekten bilenlere soruyorum böyle bir şey mümkün müdür? Mümkünse o zaman bu seviyelere bir açıklama olabilir. Değilse, o zaman bu seviyelerin başka bir açıklaması olmalıdır

4. 2 yi gösterecekler herhalde bu gidişle. feci çarpıldık. yapacak bir şey yok.

5.  Alıntı Originally Posted by emperador Yazıyı Oku
    2 yi gösterecekler herhalde bu gidişle. feci çarpıldık. yapacak bir şey yok.
    2.40 kardeş ya da 2.20 devamlı soylememe. Ragmen halen alış yapan saf KEY'ler var

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by realist123 Yazıyı Oku
    2.40 kardeş ya da 2.20 devamlı soylememe. Ragmen halen alış yapan saf KEY'ler var

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    47X lerden bir aldım daha da almadım. durulmadan almak gereksiz. kaçmıyor. artık uzuncu olduk. zaten ne işim varsa sportifte.

7. Şaka maka bizde 50 bin lotu geçtik. . DEVAAAM

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. yap taban rahatla.

Sayfa 353/729 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •