günü tamamladık.. iyi geceler herkese
Originally Posted by Joe Dalton şimdi açtım bir tane imperial stout.. 3 ay dinlenmiş.. yok böyle güzellik.. Agzinin tadini bilen biliyor...heleki dinlenmisse tadi superdir. A.olsun ustadim
Originally Posted by aydinc günü tamamladık.. iyi geceler herkese Iyi geceler ustad
Originally Posted by Webster Agzinin tadini bilen biliyor...heleki dinlenmisse tadi superdir. A.olsun ustadim belçika biralarım yılını dolduracak 1-2 aya.. onlardan beklentim yüksek.. kısmet olursa ikram ederiz..
Originally Posted by Webster Ustad bu kadar da olmaz Trilyonda olsa kadinlar araba alma der... Neredeymiş oyle bayanlar yahu, bizimkisi bir ust modele bakar, sunu alacam desem!
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by aydinc google'da yazın..çok kolay yapmak sadece sıcaklığa dikkat edin ale mayasında 20 derece tutun sonuç başarılı olur.. Beklerim Edremit'e Cok kolay gercekten, corba yapmak daha zor! Sterilizasyonu, temizligi, başlangıç ve kova sıcaklığı takip, şişelemesi, gazlanmasi bunlarında temizligi, 1 ay beklemesi, hemen yapasım geldi valla!
Originally Posted by Webster Ing cepte 23.5 veriyor. Suan ppflerimin ortalamasi 24. Baktim ufak dusus var ing e atacagim... üstat ing hoş geldin 5 gittinin bayadır dewam ediyor ne zaman bitecek?
Originally Posted by reha kaya Neredeymiş oyle bayanlar yahu, bizimkisi bir ust modele bakar, sunu alacam desem! Gun icinde wp den ekonomi ile ilgili gelişmeleri gonderir.tum ekonomistlerin twetlerini bana atar. Bloombergtekileri hic sevmez
Forum Rules
Yer İmleri