Bu arada dün verdiğim hisse tiyosunu geri çekiyorum. Bu ülkede borsa tavsiyesinde bulunmak deliliktir. Geceden sabaha ne olacağını bilemiyorsun.
bir halt olacağı yok.
O egeli ben değilim
1... Lüks tüketime girenler nelerdir?
Bu milletin % kaçi lüks tüketim yapiyorki. Ülkedeki ucuz market ( A101 Bim Şok) sayisina cirolarina icindeki ürünlerin kalitesine baksaniz lükstemiyiz boktamiyiz anlamak zor degil.
2. İthalata dayali ( katma degerli ihracatin orani çok az, buğdayi bile ithal ediyoruz) ihracatta rekabetci nasil olacaksin... Kendimizi kandiriyoruz o konuda...
3. Turizm kisminida iyi arastirmak lazim. Işsizlige biraz katkisi dısinda fazla bir etkisi olacagini sanmiyorum.
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yüksek kurun bize en büyük zararı gıda fiyatlarında oluyor. Adam limonu ihraç etmek varken iç piyasaya vermiyor. Pazarda manavda kaliteli gıda bulamıyorsunuz.
Borçla havalimanı, yol , hastahane yapmışsız. Bunların borcu dövizle kur artınca, bunların ödemelerinin artışı nedeniyle yeni yatırımların önü kesilecek.
İhracat kısmına gelirsek karşı taraf senin buradaki maliyetini hesaplayıp teklif veriyor. Eğer sen diğer tarafta kendin satmıyorsan kar yine karşı tarafa gidiyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
vay be gece gece neler olmuş
Mb başkanı değişmiş
İstanbul sözleşmesinden çıkılmış
Bi bağcıların etiler ile yer değişmediği kalmış. Malum akp oy oranı en yüksek ilçe
Pt. gunu döviz bozup tl fayisina yatirmayi düşünüyordum...
Verilmis sadakam varmiş....
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Yer İmleri