Çoğu gitti azı kaldı sabredin...26 sında bilanco ile öğreniriz.[emoji2]
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Üretim ve satışlar 3 er aylık süreç içinde 1.250-1.350 ton arasında değişiklik gösteriyor... Bu rakamlar üzerinden KIZILDAĞ ın vermiş olduğu bilgiler çerçevesinde az çok bir hasılat tahmini yapılabilir diye düşünüyorum.
Ata yatırım Ereğliyi en çok beğendiği hisseler listesinden çıkartmış. Bu Cemal bey daha birkaç ay önce 32 liraya bedava diye twitler atıyordu. Bizler için sorun yok satıcı olmadığımız için ancak her fırsatta etik ahlak vs diyen Cemal beyin hisse o fiyatlarda iken bedava diye milleti iştaha getirip fiyata dayalı alım yapanlarında hisseyi aldığını ve mağdur olduklarını bilerek çıkıp iki kelam etmesi gerekir. İşin daha kötü tarafı her sabah her yayında bedava dediği Arçelik ttkom toaso gibi hisseleri de çıkartmışlar. Ne ayıp yahu bir açıklama yapar insan. Şak diye terse dönmek etiğin neresine sığar.
Az insan çok huzur
Ata Yatırım Cemal Demirtaş cephesinde gerçekten bir şeyler oldu. Ama ne oldu oluyor ciddi soru işareti. Ben kurumdan ayrıldı sanıyordum ayrılmamış. Şahsen fanatik Ereglci olduğunu yakinen biliyorum Eregl önerileri nedeniyle mi ters düştü çalıştığı yerle başka nedenle mi bilmiyorum. Tamamen hissiyatım kötü niyetle insanları yanıltmak maksadıyla hareket etmedi ancak profesyonel olduğunu unuttu ve acemice davrandı ama her türkü düzgün bir açıklama yapmaları lazım yoksa ciddi güven kaybetti hem kendisi hem kurumu
Sağol... Hep birlikte İNŞALLAH kazanırız. Ben de yukarda yazdıklarında sorunun Rusya olduğunu düşünüyorum, resesyon falan belli yere kadar, tüm şirketler uçuyor biz neredeyse zarar açıklayacağız. Nasıl oluyor bu iş? Rusya'nın etkisi büyük bence sandığımızdan da çok...Başka bir şey göremiyorum çünkü.
Merhaba Ortaklar ,
varsayalım ki aracı kurumlar haklı çıktı 1800 3.çeyrek net karı geldi. Eğer 4. çeyrek zarar yazmazsak ki kimse böyle bir duruma ihtimal vermiyor 4 tl temettü yakalamış durumdayız.
Yer İmleri