Sayfa 353/355 İlkİlk ... 253303343351352353354355 SonSon
Arama sonucu : 2837 madde; 2,817 - 2,824 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Bofa da gevşeme olmaması da ilginç. Bademcikleri vermek istemiyor şimdilik. Ytd
    Ahanda satışın bir kısmını geri çekti, gevşetti. Baktı ki bademcikler gidecek.
    Tabi bu Petkim bunlar aynı ..okun lacivertidir. Ne olur ne olmaz. Numaralar dubaralar bitmez. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Hocam emeğine sağlık.
     Alıntı Originally Posted by osiborsa Yazıyı Oku
    Emeğine sağlık hocam
    spenc ve osiborsa hocam, ilginize teşekkür ederim.. haftalıklarda olduğu gibi günlüklerde de bir hazırlık ve sıkışma başladı.. en son böyle bir sıkışmayı, Dunkirk sahiline sıkışan İngiliz askerlerinde gördüm..2. Dünya savaşı bitti... bakalım Petkim savaşları başlayacak mı..
    kazancınız bol ve daim olsun..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

3.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Endeks bugün rengini belli etmemeye çalıştı. Yukarı almadığına göre, şorta devam ettiler gibi anlıyorum, bunda sortcular karar değiştirmiş olabilir, endeks düşerken şorta gecmediseler eğer. Endeks günlükte ilk destek 10470 altta 10340 var. Ytd
    Günlük alt bulut 1420 ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Hocam emeğine sağlık. Buralarda yuva yapiyorsa varım, indikatorleri sogutuyorsa varım, hacimli bolinger üstüne atarsa varım, günlük ve hatta haftalık bulut içinde kalırsa varım, top cevirse varim. Hala bunlar olmasa da yine var olacağım. Yapcek birşey yok derim kendimi avuturum. Yıllarca böyle avunup durdum. Kimse kimseye uymasin kendine göredir herşey elbette. Ytd
    Tahtacı abi acı bize be yılların emekçileri var buralarda. Ytd

5.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Endeks bugün rengini belli etmemeye çalıştı. Yukarı almadığına göre, şorta devam ettiler gibi anlıyorum, bunda sortcular karar değiştirmiş olabilir, endeks düşerken şorta gecmediseler eğer. Endeks günlükte ilk destek 10470 altta 10340 var. Ytd
     Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Günlük alt bulut 1420 ytd
    Endeks alt destekten tepkisini aldı ama bulutum içine de sokmaları gerek kanımca. Ytd

6. Sadece tepki miydi? Dumancılar dumanladılar yine maalesef endeksi. Ytd

7. Herif kafaya koymuş, açıkcı sevindirmem deye
    Endekis göçtü la taktaci abi
    Hamdım Piştim Yandım

8. Niye şaşırıyorsunuz ?

Daha beleşi

var mı ki bu piyasada ?

Çizdik koyduk, her fiyattan alıcıyız dedik..

Daha dur..

neler olacak neler..

Sayfa 353/355 İlkİlk ... 253303343351352353354355 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •