Sayfa 355/712 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455 ... SonSon
Arama sonucu : 5695 madde; 2,833 - 2,840 arası.

Konu: MAKTK - Makina Takım

1.  Alıntı Originally Posted by elite1 Yazıyı Oku
    Hisseyi kendi başına bırakaydı. Likidite filan sağlamasaydı, fiyat buralarda olurmuydu?

Yatırım tavsiyesi değildir!
    O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]
    Grafikler teknikler takaslar son birkaç gün olanlarla izah edilemz ki, manyağın biri füze atıcam diyo öbür manyak koreyi dünyadan sileriz diyo, başka bir manyak referandum yapıcam ve devlet kurucam diyo, diğer yandan yarın gece FED toplantısı var faiz artıracakmı vs , gelelim bize,ıraka girecekmiyiz savaşmı var kerküke çöermiyiz çökersek bize havlayan ABD Avrupa vs nasıl başederiz!
    Ayrıca bütün bist hisseleri toz pembede birtek mktkm mı bu durumda, son iki günde endeks 5 bin düştü! Bütün kafa hisseler bile ciddi kayıplar yaşadı onların kayıplarına bakınca mktkm bu ortamda yinede iyi dayandı bence, tekrar ediyorum BENCE ! Ama herkes mevcut durumu kendi bilgi tecrübe bakışaçısına göre yorumlayabilir saygı duyarım
    Velasıl kelam hep söylediğim gibi ben uzun yıllardır bu hisseyi taşıyorum kimine göre hata gelebilir haklıdırda fakat ben dediğim gibi büyük resmin tamamlanmasını bekliyorum olur yada olmaz bu beni ilgilendirir ama günlük haftalık aylık fiyatlarla işim yok,sınuçta 3 olsada satmayacağım 1 olsada, tabi herkes kendi tercihlerinin sonuçlarını yaşar,kiminin zamanı yoktur kiminin sabrı kimininse inancı, saygı dıymak lazım[emoji846]

Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
    Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

2. Yine 2 ye sabitmedok ytd

SM-J100FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Bi zipla artik

4. Kapta likitle ilgili haber hic yorum yoook sattiniz mi ytd

5. hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by sancaktar Yazıyı Oku

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Sancaktar bey bi suz kaldiniz satin da gitsin artik ytd

7.  Alıntı Originally Posted by erolll Yazıyı Oku
    Sancaktar bey bi suz kaldiniz satin da gitsin artik ytd

Ben yeminliyim, bunca seneden sonra hisselerimi yeni sahibine satıcam, olursa olur olmaz ise murat beyle birlikte batarım sıkıntı yok sabrım çok [emoji846]

Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!

8.  Alıntı Originally Posted by sancaktar Yazıyı Oku
    Ben yeminliyim, bunca seneden sonra hisselerimi yeni sahibine satıcam, olursa olur olmaz ise murat beyle birlikte batarım sıkıntı yok sabrım çok [emoji846]

Sancaktar bey sizde biliyorsunuz sizdeki miktar kadar ve süre olmasa bile bende maktk ı elimde bulunduruyorum.
    İşin uzun vadede temel analize dayandığını kabul ediyorum. Bu hisseye yeni girmeyi düşünen ve maliyetlerini düşürmek amacı ile alım yapmak isteyen her küçük yatırımcı bizden olduğunu düşündüğüm için şu sıralı grafikleri atıyorum. Amacım halistir.

Yatırım tavsiyesi değildir!
    O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]

Sayfa 355/712 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •