Sayfa 358/1000 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458858 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 2,857 - 2,864 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

Gidişatımız iyi değil millet ucmus durumda .. Şimdi baktimda birisi bir hisse başlığında scorpion & Sezen Aksu şarkılari paylaşıyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    İyi yapmış o kişi Durup dururken cezaya ne gerek var ?
    Nasil iyi yapmis yahu, sise fantezimi tam 1.5 saat sonra gerçekleştirebildim!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Cafe Trend&amp;Trade

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Nasil iyi yapmis yahu, sise fantezimi tam 1.5 saat sonra gerçekleştirebildim!
    3 ay ceza almaktan , seçim gecesi eğlencesini kacirmaktan iyidir . Sonra her başlık Reha Kaya nerde deyip duruyor , iyisi mi dikkatli olmaz lazim .

Normal saldırılara karşı verdiğiniz cevaplara alıştık sorun yok ama o kişi en son öyle bir şey yazmıştı ki tamam dedim Reha bey gitti en az 3 ay , Allah’dan gündüz oldu neyse ki ucuz atlattık . . Yapılamayan fantezi olsun

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    1954 yılında bu üs için ABD ve Menderes yeni bir anlaşma yapıyor ve 1955 yılında kullanıma açılıyor.

Allah askina, birakin su G. Amedi!
    Anlaşıldı, bıraktım. Teşekkürler

Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    3 ay ceza almaktan , seçim gecesi eğlencesini kacirmaktan iyidir . Sonra her başlık Reha Kaya nerde deyip duruyor , iyisi mi dikkatli olmaz lazim .

Normal saldırılara karşı verdiğiniz cevaplara alıştık sorun yok ama o kişi en son öyle bir şey yazmıştı ki tamam dedim Reha bey gitti en az 3 ay , Allah’dan gündüz oldu neyse ki ucuz atlattık . . Yapılamayan fantezi olsun
    O ite en son yazdigimi, okumamışsınız demek ki!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6.  Alıntı Originally Posted by Sirenama Yazıyı Oku
    Ahmet tarihi gerçekten bildiğinizi düşünüyor musunuz?

Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.
    Kulaktan dolma bir şeyler duymuş ama o da gerçek değil.

Benim bildiğim üs resti değil.

Kruşçev'den ağır sanayi yatırımları için kredi ve teknik destek talep ettiği, Kruşçev'in de 27 Mayıs'tan 1,5-2 ay önce kabul ettiği.

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    1954 yılında bu üs için ABD ve Menderes yeni bir anlaşma yapıyor ve 1955 yılında kullanıma açılıyor.

Allah askina, birakin su G. Amedi!
    Ben de bıraktım.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    O ite en son yazdigimi, okumamışsınız demek ki!
    Onu senin yeğen yazmamışmıydı
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 358/1000 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458858 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •