Sayfa 358/1049 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458858 ... SonSon
Arama sonucu : 8390 madde; 2,857 - 2,864 arası.

Konu: Bitcoin & Ethereum

1.  Alıntı Originally Posted by mustaine Yazıyı Oku
    Her halükarda 3-5 ekran kartıyla yapılan ETH madenciliğinin ROI'si en az 18 ay olur bana göre. O da zorluk derecesi artmazsa, ETH fiyatı yükselmeye başlarsa ve ASIC cihazlar gelip sizin GPU'ları ezmezse. En temizi eğlencesine yeni çıkan dandirik coinleri takip edip zorluk seviyeleri artmadan önce biraz toplayıp kenarda soteye yatmak gibi.

Misal BBS coin var, onu siz mi yazmıştınız forumda hatırlamıyorum. Şu an bir tane borsada var, onun da satış sütunu dolu, alış sütünu bomboş. Fiyatı şu an 0.1 SATOSHI, sudan ucuz Ama kimse almıyor haftalardır. GPU ile bu iş biraz zar atmaya benziyor. Bu tip coinleri topla, eli yüzü düzgün bir iki borsaya çıkınca anlık 5-10 kat fazlasına satış yaz, belki pump yaparlar o sırada da hatırı sayılır paraya satılır.
    bbs'i ben yazmıştım. Birisi habire 1/10 satoshi'den topluyor her gün. Dev'in kendisi olabilir toplayan. Bedavadan dumplayanlar bitince bir yerlere gidebilir. Hiç bir halt olmaya da bilir. 1milyon var elimde bir şeye benzerse satar çıkarım ben de.

Raven çok şeyediliyor bu aralar. Ona da bütün GPU'cular çullanmış, zorluk seviyesi uçuşta. Eth'ten kaçan soluğu burada almış. Son zamanda x2 karını da yaptı btc'ye karşı. Nereye gider belli değil. Az bir şey oraya da attım.

2. biraz daha xrp alıp ledger'a stokladık.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,251
    Blog Entries
    1
    Maden işinin daha da önce öldüğünü benim de başıma geldiğini yazmıştım. Hepsi bir döngü.

Neyse ekran kartı kasmanın zorlaştığını anladıktan sonra son 1 ay daha yeni çıkan coinleri, sağda solda unutulan kasılmayan coini aramalara devam etmiştim. BTC bu zaman zarfında hala düşüyor idi. Ben elde ettiklerimle XJO almaya devam ediyordum. Şu an bu noktadayız.

Sonra ekran kartı işi tamamen öldü. Ne kassanız kurtarmıyordu. O nokta da exchange den (Cryptsy) XJO almasam da bakmaya devam ediyordum. O ise düşmeye devam ediyordu. Forumlarda bol yazı yazıyordum yok ucuz şöyle böyle, filan. Bu nokta henüz gelmedi. Ama girmek üzereyiz. İşin en sert yanı burada çünkü Cryptsy'nin içi boşaltılıyormuş ama haberimiz yokmuş. Bu konuda başka bahara. (Benzeri yaşanınca yazarız)

Alıntı Originally Posted by mustaine Yazıyı Oku
    Şu an bir tane borsada var, onun da satış sütunu dolu, alış sütünu bomboş. Fiyatı şu an 0.1 SATOSHI, sudan ucuz Ama kimse almıyor haftalardır.
    Büyük olasılık EXCHANGE sitesi daha düşük değer giremiyor. Eğer olsa veya DOGE üzerinden BSS/DOGE olarak girilse daha doğru rakam olacak. Eski tahminim hala geçerli tüm supply 2000-3000 dolar demek lazım

184,470,000,000 adet = 3000 dolar olsa yani 0.6 BTC = 1.600.000 Doge
    Ederi bence = 3.25 x E-12 BTC veya... 0.00000867 Doge. Tabi bu bence..
    Son düzenleme : secbul; 02-04-2018 saat: 20:10.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

4.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Büyük olasılık EXCHANGE sitesi daha düşük değer giremiyor. Eğer olsa veya DOGE üzerinden BSS/DOGE olarak girilse daha doğru rakam olacak. Eski tahminim hala geçerli tüm supply 2000-3000 dolar demek lazım

184,470,000,000 adet = 3000 dolar olsa yani 0.6 BTC = 1.600.000 Doge
    Ederi bence = 3.25 x E-12 BTC veya... 0.00000867 Doge. Tabi bu bence..
    Zaten ilk çıktığında(Sn. Patrick B. foruma ilk yazdığı zamanlar) fiyatı 1 SATOSHI imiş. Yani 1 milyon tanesi 80$ falan yapıyormuş Bu miktarı da GPU ile 2-3 günde topluyordunuz. 3 günde 80$'ı görünce millet noluyor dedi, exchange sitesi de 0.1 SAT yaptı fiyatı.

5.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    biraz daha xrp alıp ledger'a stokladık.
    madalyan geliyooooo

6.  Alıntı Originally Posted by S45 Yazıyı Oku
    madalyan geliyooooo
    madalya falan bilmem,benim uzun vade yatırımım coinler.

7.  Alıntı Originally Posted by fener442 Yazıyı Oku
    Açıkçası IOTA pek Türklere kitlenecek kadar minik bir currency değil. 3 milyar dolarlık bir coinden bahsediyoruz ve şu an içni 11. sırada market cap'te. Kaldı ki, teknik olarak incelendiğinde gelecekte çok farklı yerlere gelme potansiyeli var bana göre. Dİkkatli takip etmeni öneririm ;)
    https://www.iotaturkiye.com Piyasayı yakından takip ediyorum, sanalda gördüğüm çoğu kişinin kripto piyasasına girişi iota ile oldu. Coin sayısı deseniz o da 3 milyar. Fake haberlerle pumplana pumplana buralara geldi, kişisel görüşüm insanlar bu coine hakettiğinden çok anlam yüklüyorlar. Size gerçekten işe yarar bir versiyonunu önereyim, "Hdac". Umarım yanılırım. [emoji87]

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by enfarktus Yazıyı Oku
    https://www.iotaturkiye.com Piyasayı yakından takip ediyorum, sanalda gördüğüm çoğu kişinin kripto piyasasına girişi iota ile oldu. Coin sayısı deseniz o da 3 milyar. Fake haberlerle pumplana pumplana buralara geldi, kişisel görüşüm insanlar bu coine hakettiğinden çok anlam yüklüyorlar. Size gerçekten işe yarar bir versiyonunu önereyim, "Hdac". Umarım yanılırım. [emoji87]

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Açıkçası ben de tam tersini düşünüyorum, insanlar IOTA'ya gereken değeri göstermiyor. IOTA ile ilgili pump'tan çok Fud haberi var piyasada. Ben coin fiyatından ziyade projelere teknik olarak yaklaşıyorum. Günün sonuda bir şekilde işe yarar ürünler ortaya koyanlar sadece ayakta kalacak. Bakalım bunlar hangi projeler olacak

Sayfa 358/1049 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458858 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •