Sayfa 358/1000 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458858 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 2,857 - 2,864 arası.

Konu: Vıop XLI

1. Bu gün ki sözcü gazetesi haberinde benim daha önce söylemiş olduğum 200 milletvekili sayısı altına düşme ihtimalinden dolayı Kasım'da erken seçim olabilir diyor. 200 den aşağı RTE nin siyasi hayatının bitirir hatta bir çok akp linin siyasi hayatı biter

2. Uzay Yolu filminde Yıldız tarihi deyip kayıt tutarlardı.

1 aydır tivibu kumandası kayıp, bakmadığım yer kalmadı, neyse yedeği var onunla idare ediyordum. Bir milyonculardan bir tane daha alırım diye çok da endişe etmiyordum.

Bu sefer dünden bu yana gözlüğüm kayıp. Kendi kendime çocukken şeytan aldı götürdü satamadan getirdi diye tekerleme söylerdik. Onu hatırladım, söyleyeyim dedim. Sonra gözlük acaba sandalyenin arasına mı düştüğü diye baktım, ne göreyim tivibu kumandası, tabi ben yedek olan aşağı düştü sandım ama bakınca eskisi olduğunu gördüm.

Şimdi gözlük için de böyle bir şey olabilir mi diye tekrar evi aradım bulamadım. Sandalyenin altına tekrar bakınca bu sefer gözlüğü buldum.

Tabi bu kişisel bir deneyim de olabilir, belki bir aydır oturduğum sandalyenin altındaki kumandayı göremedim şimdi gördüm, gözlüğü bulduğum yerde kumandayı bulurken sevinçden esas aradığım gözlüğü ilk anda göremedim, o da olabilir. İnsan psikolojisi nasıl çalışıyor bilinmiyor.

Yeni Uzay Yolu Orville dizisi var. Bir bölümünde bir gezegeni ziyaret ettiler, o arada bir çocuk ve bir kaç köylü onları gördü, oradan ayrıldılar ama o gezegenin tarihi değişti. Bu sefer bir robot oraya gitti onların yılı ile 400 yıl filan orada kaldı, geri oranın liderleri ile döndüler, zamanda seyahat vs onu öğrenmişler varsa bir ihtiyacınız giderelim dediler vs. O dizide de değişik olasılıkları "uzaylılar" maskesi altında inceliyorlar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bu gün ki sözcü gazetesi haberinde benim daha önce söylemiş olduğum 200 milletvekili sayısı altına düşme ihtimalinden dolayı Kasım'da erken seçim olabilir diyor. 200 den aşağı RTE nin siyasi hayatının bitirir hatta bir çok akp linin siyasi hayatı biter
    bitmez bunlarn siyasi hayatı.. devam eder gider..
    Kamuda yüzbinlerce AKP li var, on yıllardır..

Çöpçüden, mezarlık bekçisine kadar tüm kamu ehli şeriata teslim olmuş vaziyette..
    Aşırı dindar zihniyet tarafından teslim alınmış devlet..Durum bu.. YApacak bir şey yok.. İran'a bak?

4. Leonardo da yaptığı resimleri aynada incelermiş. Çünkü insan kendi hatalarını göremez ama başkalarınınkini daha rahat görürmüş. Bu sebepten aynadaki kendi eseri ona başka birinin eseri gibi görünür ve bu sayede eleştirebilir/düzeltebilirmiş.

Sağlıkla...

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Uzay Yolu filminde Yıldız tarihi deyip kayıt tutarlardı.

1 aydır tivibu kumandası kayıp, bakmadığım yer kalmadı, neyse yedeği var onunla idare ediyordum. Bir milyonculardan bir tane daha alırım diye çok da endişe etmiyordum.

Bu sefer dünden bu yana gözlüğüm kayıp. Kendi kendime çocukken şeytan aldı götürdü satamadan getirdi diye tekerleme söylerdik. Onu hatırladım, söyleyeyim dedim. Sonra gözlük acaba sandalyenin arasına mı düştüğü diye baktım, ne göreyim tivibu kumandası, tabi ben yedek olan aşağı düştü sandım ama bakınca eskisi olduğunu gördüm.

Şimdi gözlük için de böyle bir şey olabilir mi diye tekrar evi aradım bulamadım. Sandalyenin altına tekrar bakınca bu sefer gözlüğü buldum.

Tabi bu kişisel bir deneyim de olabilir, belki bir aydır oturduğum sandalyenin altındaki kumandayı göremedim şimdi gördüm, gözlüğü bulduğum yerde kumandayı bulurken sevinçden esas aradığım gözlüğü ilk anda göremedim, o da olabilir. İnsan psikolojisi nasıl çalışıyor bilinmiyor.

Yeni Uzay Yolu Orville dizisi var. Bir bölümünde bir gezegeni ziyaret ettiler, o arada bir çocuk ve bir kaç köylü onları gördü, oradan ayrıldılar ama o gezegenin tarihi değişti. Bu sefer bir robot oraya gitti onların yılı ile 400 yıl filan orada kaldı, geri oranın liderleri ile döndüler, zamanda seyahat vs onu öğrenmişler varsa bir ihtiyacınız giderelim dediler vs. O dizide de değişik olasılıkları "uzaylılar" maskesi altında inceliyorlar.

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bu gün ki sözcü gazetesi haberinde benim daha önce söylemiş olduğum 200 milletvekili sayısı altına düşme ihtimalinden dolayı Kasım'da erken seçim olabilir diyor. 200 den aşağı RTE nin siyasi hayatının bitirir hatta bir çok akp linin siyasi hayatı biter
    Sözcü gazetesi, akit, vakit ıvır zıvır gazeteleri benim için gazete değildir. Siyasi basın yayın organı...
    Erbakan gitti 3'lü koolisyon geldi. Erbakanı arattılar. Fadime o. ile Gündüz pz. ile akşamları tvlerde tiyatro sahnelendi.
    Şimdi 6+1 li kooalisyon kurguluyorlar. Tek başına herhangi biri gelmezse işimiz zor.
    Fetö ülkeyi ele geçirecek söylemler bunu gösteriyor. Hiçbir parti fetöyle mücadeleden bahsetmiyor.

Yahu müdür hadi onlar inanıyor bu işe
    Sen bu kesime yakınsın
    Nasıl inanabilirsin..
    Bir tane bile milletvekili istifa edemez...
    Bırak istifa etmeyi sesini bile çıkaramaz.
    Çıkaran üç gün içinde özür diler..
    İstifa eden hain olarak ülkede duramaz..
    Yurt dışına kaçsa hainliği katlanır..
    Şu anda herkes mehdi Mesih bekler gibi
    Reis bişey yapacak
    Bizi kurtaracak diye bekliyor..
    İrade şahsiyet mücadele bitmiş durumda
    20 yılın sonunda...
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

7. Borsayı seviyorum. Burada olup bitenler belirli bir mantık içinde oluyor, her şey kayıt altında, anlamadığımız şeyi sonradan açıklıyorlar.

Dün akşam borsada dünü konuşuyorlardı,

- ARCLK geri alım açıkladı, önceki gün yükseldi bugün düştü, bugün de yükselseydi ya dedi sunucu, Konuk genelde geri alım açıklanınca ilk gün hisseler yükselir bu böyledir dedi (muhtemelen açık pozisyon veya önceden haber alanların işlemleri demek istiyor)

- Geri alım bitmeden önce GARAN yükseldi, bugün ise çok aşağı geldi nasıl oluyor, o gün satmamışlar mıydı gibi bir şey sordu sunucu. Geri alımın son günü artması gariplikti, geri alım bitince hisselerin düşmesi normal dedi konuk

- Bugün dolar düştü, ama borsa da düştü bu nasıl oldu dedi sunucu, konuk ise süper bono çıkmayacak diye öğleden sonra haber geldi, süper bono için elinde dolar olması gerekiyordu, dolar gerekmeyince süper bono için dolar alanlar sattı dedi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. Usd bazlı haftalik xbank ve x100 log grafikleri ve ne durumdayiz
    Bu hafta çarşamba ve perşembe yukari yönlü güzel bir hareket oldu
    cuma çokda gerekmeyecek şekilde bir satış oldu
    buda yukarı gitme durumunu soru işaretli yaptı
    x100 2475 ve özellikle 2500 üstü kapanışlar şart

Kişisel beklenti
    sonbahar için tüm dünyada Tsunami bekliyorum.
    Bunu öncesi İçin biraz Sn Abka gibi
    ama zaman olarak biraz daha uzun
    temmüz sonu ağustos başı
    ikinci dönem blanço döneminede dahıl
    xbank öncülüğünde önemli bir yükseliş bekliyorum
    siyaseten de erken seçim beklentimi koruyorum.
    Xbankda 250-260 usd ye kadar bir yükseliş olma potansiyeli var bence

Sayfa 358/1000 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458858 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •