Sayfa 358/1019 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458858 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 2,857 - 2,864 arası.

Konu: Viop XLV

1. Daha ralli baslamadi diyen ustatlar var . 30 senelik borsaci hissenetci adam kalkip kcholun 2013 dolar zirvesini gecmesini bekliyor . Sosyal medyasinda yaziyor bunu

Burada şu dikkatimi cekiyor . Yeni gelenler neysede bu adamlar nasil boyle yorum yapiyor aklim almiyor .

2011 2013 luk ortammi var . Ulkede millet cadirda yasayacak seviyeye geldi . Hadi tl bazli yorumunu yapda dolar bazli nasil gececek dersin .

Hayret .

2. Dikkatimi ceken diger seyde istisnasiz eski yeni herkes secime kdr boyle olmak zorunda olduguna inaniyor . Yoksa oy kaybi olur muhakkak hep yukari diyorlar . Ve dolarin dusecegine kesin gozle bakiliyor .

Ortamda yabancida yoksa . Yerli zumre bu isi yapiyorsa bundan daha iyi ortammi olur .

Tekrar ediyorum ulkede 13 milyon multeci ekonomi gida fiyati beslenmemek vs bir yana . Orta kesimdede , fakirindede barinma endisesi var .

Ben hayatimda ilk kez boyle birsey goruyorum

30 bin maas alani 5 binden 15 bine cikti gecinemiyorm diyor . Birde cocuk varsa zaten imkansz .

Fakiride 1000 tl den 4000 bin tl olan kirada nasil yasiycam diyor .

Sacma sapan bir yere surukleniyoruz .

Herkes susup icine atiyor

30 bin doktor savcı maası arkadaslar bukdr alamaynda var . Evi olmayan gecinemiyor . Net.

3.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Daha ralli baslamadi diyen ustatlar var . 30 senelik borsaci hissenetci adam kalkip kcholun 2013 dolar zirvesini gecmesini bekliyor . Sosyal medyasinda yaziyor bunu

Burada şu dikkatimi cekiyor . Yeni gelenler neysede bu adamlar nasil boyle yorum yapiyor aklim almiyor .

2011 2013 luk ortammi var . Ulkede millet cadirda yasayacak seviyeye geldi . Hadi tl bazli yorumunu yapda dolar bazli nasil gececek dersin .

Hayret .
    shortlar duruyo mu ?
    yoksa daha yukarıdan açarım diye kapatmışmıydın ??

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Arkadaşlar,Arjantin ve Venezuellanin borsasısın DOLAR BAZLI GRAFIGI nasıl?

Bulamadım.
    Neden yok..yoksa dolar bazlı ralliyi görünce bu rüyanın uzun sürmeyeceği mı anlasilacak?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Aynen boyle..endeks bist100 ,3700 olsun birakin satmayi net alis yapacak kitle var..

Ben de gördüm Hanlı bir arkadaş kochol dolar bazlı zirve olmadıkça ucuz diyor.😀

6. En son simitçi de girmişti borsaya gördük sonrasını doğradılar bu da ne zaman olur bilmiyoruz. Bundan sonra tedbiri elden bırakmayın adam sürekli zam yapıyor Viob işlemlerine Viob yapıp batmayin diye. Viob işlem ücreti bir işaret olabilir.

7. Birazda beklenti satın alınır sonra da satılır. Bundan sonra ki beklentiyi ne zaman satın alacakları yada satacağını sadece onlar biliyor biz tahmin ediyoruz

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Aynen boyle..endeks bist100 ,3700 olsun birakin satmayi net alis yapacak kitle var..

Ben de gördüm Hanlı bir arkadaş kochol dolar bazlı zirve olmadıkça ucuz diyor.😀
    Aynen öyle . Bublar bile pusuya dusmusse dolar bazli grafige inanmissa neden 94 den gelen trendn dibini gormesin . 9.50 10 cent . Yabanci olmadan bu is nasil olacak ky surekli kazanack tvf ve bir grup bademde surekli para yatirip.yukarimi surecek anlamadim ki .
    Boyle birsey ilk kez goruyorum

Sayfa 358/1019 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458858 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •