Sayfa 358/1009 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458858 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 2,857 - 2,864 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Yolun sonu karanlık.

[/QUOTE]

[QUOTE=sadecegrafik;846002]Yolun sonu hüsran.

Aynen.

2.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Yolun sonu hüsran.

Aynen.

Likidite açığının fazla olmasını sağlıklı buluyorum, zira bu durum tcmb'nin uyguladığı faizin piyasaya daha fazla etki etmesini sağlıyor. Sonuç olarak ta yüksek likidite açığı ile aslında efektif olarak daha düşük bir faiz seviyesinden daha yüksek bir faiz seviyesindeymiş gibi etki oluştırmak mümkün oluyor. Asıl bu durum bozulursa ayvayı yeriz. Politikacılar bu açığın kapatılması için bazı dönemlerde ciddi baskı yapıyorlar ama tcmb doğru olanı yapıyor.
    Kalıcı olarak kapatılmayan likidite açığı hem kur hem de enflasyon için korkulu rüyadır.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Son kasım hareketi bilerek e isteyerek yapıldı..

4850 geldi..

Sağlam servis yapıldı oradan da..

Chucky gibi ben gibi yılların mevduatçılarını bile dolarcı yaptılar..

Geçmiş olsun...
    nerede yazıyordu chuck dolar 50 kuruş muhabbeti yapayım.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

4. TL faizlerinde düşüş olur mu? Olmuyor. Dolayısı ile normal kredi alan veren yok. Konut kredisini % kaçtan alabiliyorsunuz şu anda?

KGF ile açığı firmalar için kapatıyorlar. Tekrar KGF 2 yapacaklar. KGF lerin ne kadarı geri dönecek? KGF lerin Yükü kime?

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Yolun sonu karanlık.

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Yolun sonu hüsran.

Aynen.

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Likidite açığının fazla olmasını sağlıklı buluyorum, zira bu durum tcmb'nin uyguladığı faizin piyasaya daha fazla etki etmesini sağlıyor. Sonuç olarak ta yüksek likidite açığı ile aslında efektif olarak daha düşük bir faiz seviyesinden daha yüksek bir faiz seviyesindeymiş gibi etki oluştırmak mümkün oluyor. Asıl bu durum bozulursa ayvayı yeriz. Politikacılar bu açığın kapatılması için bazı dönemlerde ciddi baskı yapıyorlar ama tcmb doğru olanı yapıyor.
    Kalıcı olarak kapatılmayan likidite açığı hem kur hem de enflasyon için korkulu rüyadır.

5. Powerbank yine almıştır de mi. Düştükçe biriktirmeye bayılır. Ne bitmez para varmış adamda yahu. Muahahahahaha. )))

6.  Alıntı Originally Posted by mme Yazıyı Oku
    Powerbank yine almıştır de mi düştükçe Biriktirmeye bayılır. Ne bitmez para varmış adamda yahu. Muahahahahaha. )))

7.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    TL faizlerinde düşüş olur mu? Olmuyor. Dolayısı ile normal kredi alan veren yok. Konut kredisini % kaçtan alabiliyorsunuz şu anda?

KGF ile açığı firmalar için kapatıyorlar. Tekrar KGF 2 yapacaklar. KGF lerin ne kadarı geri dönecek? KGF lerin Yükü kime?
    Aşağıdaki verilere göre normal kredi alan veren yok önermenizi destekleyemiyorum.

Toplam Kredi büyüklüğü: 1.9 trilyon TL
    KGF kredi büyüklüğü : 200 milyar TL
    KGF dışı kredi büyüklüğü: 1.7 trilyon TL
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8. Mahfi denen bi abi var.
    Dumduz temelci. Keynesspor.
    Dolardaki dususu bayrama baglamis.
    Ulkedeki iktisatci bu iste.
    Hadi hafizan yok.Ac bir grafik uzerine al bayram tarihlerini bi bak bakalim nasil spekülatif yukari ataklar yaptığını gor.
    Insan su yorumu yaparken bir dusunur.
    Kac haftadir abd den kotu veriler geliyor. Fed beklentirleri rafa kalkıyor.
    Neymis bayram nedeniyle düşüyormuş.
    Mahvi bey bu gidişle takipçilerini mahvedicek

Sayfa 358/1009 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458858 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •