Yatýrým tavsiyesi deðildir, þahsi görüþlerimdir
Yatýrým tavsiyesi deðildir, þahsi görüþlerimdir
Hus burada bedelliyi rüçhaný soran kimse yok senden baþka. O dilini millete saf sokmakta kullanana kadar engin bilginle aydýnlatsana bizi. Ben hiç anlamam borsadan çok acemiyim yeni borsacý oldum hadi ne olur anlat anlayayým![]()
Meydanda kalýrsam yazýlsýn taþa kaderde ne varsa o gelir baþa...
Ihlas denge fiyati arti acti.
Can Yücel üstadýn güzel bir sözü vardýr Ben küfürbaz deðilim, ilham perilerim sürtük der üstat. Bazen bana sövme diyorlar günah diyorlar. Günahsa günah kardeþim, hak edenin yedi ceddine sövmek lazým bazen.
Meydanda kalýrsam yazýlsýn taþa kaderde ne varsa o gelir baþa...
ne desek bos her koyun kendi bacagindan asilir
mucait tum sahtekarlarin yaptigi gibi umut pazarlar inandiginiz surece sorun yoktur
Þimdi 10.000 hisse ile hesap yapalým. Ne kadar ödeyeceðiz.detayli açýklama yapacak arkadaþýmýz var mý????
wise stockbroker
wise stockbroker þu an forumda Üye
Duhul
Aug 2019
Gönderi
213
Ahlaksýzlýk diz boyu itibarý yerlerde sürünen yýllarca ihlas holdingi baskýladý sürekli aþaðý yukarý yapýp silkeledi öyleki 0.95 krþlardan 0.38 krþlara düþürüp sonrada bir hafta içinde tekrar 0.70 krþlara çýkardý sürekli alavere dalavere küçük yatýrýmcýyý korkttu ürküttü diðer iþtiraklerde yasal olmayan vurgunlar vurdu geçenlerde ihlas gyo (1.35 tl'ye çýkarýp 1.27 tl'ye gün içi düþürdüðünde) satýyor dediðimde ihlas holding 1.11-12 tl fiyatlardaydý gyo'da sattýklarýyla ihlas hol.aldýðý aþikardý ki bedelliden aldýðý 500 milyonuda holding hisse fiyatýný yukarý çekme iþinde kullandýðýda gerçeðin taa kendisidir yani demek istediðim þimdi vurgun yapma sýrasý ihla holding'e geldi Eeee bedelli yapamýyacaðýna göre bu hissede ne yapacak iþtiraklerin önüne geçip artýk nerelerde ky eline vereceðide bilinmez ama uygulamaya koyduðu senaryolarý acý receteleri her zaman vardýr bu hýrsýz dolandýrýcý zalim harami bacaksýz küçük CO'nun..Allah kötülüklerine fýrsat vermesin..Be dolandýrýcý götürüyorsan þirketlerinin tamamýný götürsene ne diye bazýlarýnda tuzak kurup bir diðerinde düðün halayý çekiyorsun ne yapmaya çalýþýyorsun yine bir hinlik peþindesin ya Ýblisin öðrencisi hadi bakalým seni ve yalladýðýný takip ediyorum..
.................................................. .................................................. .................................................. ......................Senmisin bedelli yapamaz diyen al sana bedelli der gibi aðzýndaki baklayý çýkarýverdi fýrýldak CO sanki beni takip ediyor.. Yorumumdan daha birkaç saat geçmedi bile kan emici sülük haberi ulaklarla saldý piyasaya..Aklý baþýnda birazcýk borsanýn B'sini bilen insan þirketlerin fiyatlarýyla nasýl oynandýðýný nasýl yer deðiþtirdiklerini aleni bir þekilde görebilir ..Mesela,Ýhlas yayýnýn fiyatýný holding fiyatýna ve onun yerini çekip holding'i de ihlas yayýnýn fiyatýna ve yerine yükseltti Gyo'u da neredeyse sabit fiyatlarda 1.25 -1.35 aralýðýnda tuttu ve bu aralýklarda yüklü satýþlar gerçekleþtirdi Ýhlas aldý ve hisse fiyatýný yukarý taþýdý..Baþkent kardeþim ne diyorsa avazý çýktýðý kadar neler saydýrýyorsa çok haklýdýr bu tepkiye bizimde yüklü destek atýþlarýmýz olmalýdýr..Bu soyguncuya birileri dur demelidir ama kim ? Parlementodaki muhalifler verdikleri araþtýrýlsýn önergesi ile dur diyemedi malesef çünkü hükümet ve yanýndaki þakþakçý çorbacýlar önergeyi reddettiler..Yani demem o ki sözde adam istediði gibi at oynatýyor bu alemde gün onun günü zaman onun zamaný ne istiyorsa alýyor ona asla hayýr diyemiyorlar ama Çavuþoðullarý ÇBS PRÝNTAÞ'ý tekrar alýnmasý yönünde müracaatta bulunup kote ettirmek istedi ancak spk ve bist yöneticileri kabul etmedi peki bu ötekileþtirme senin benim iþadamý ayrýmý deðilde nedir..Allah bu gibi düþünceleri zihniyetleri ýslah eylesin..
Bedelli yapinca senin bu ilk yazi aklima geldi. Sabah 1.33 e yazdim. Baktim ayak suruyor 1.31 den ciktim. Iki hafta once 1.15 lerden girmistim. Allah sukur karla cikabildim. Bedelli haberi dusurmese 1.60 beklentim vardi ama nasip baska hisseye imis. Dedigin kadar tecilli dolandirici bu grup. En guzeli vur kac yapmak. Evveldende 80 kurustan alip 83 ten satiyordum. Bedelli bitene kadar daha yaklasmam. Insallah bu seneki diger bedelli yapanlar gibi yukselir.
Yer Ýmleri