Sayfa 359/610 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459 ... SonSon
Arama sonucu : 4878 madde; 2,865 - 2,872 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    Genellikle b.yalı yabancı (arap) alıyor diye biliyorum ruslarıda deprem korkutmuş olmalı.. %60 azaldığı duyumlarını aldim bizim mahalle jeologlarin k.cekmeceye dair yorumlarından etkilenmemesi mümkün değil ancak farklı bir projeyle bu durum aşılabilir bu kadar güzel bilançoya rağmen hissedeki salınımı buna bağlıyorum sirketin elindeki devasa nakite ragmen fiyata bigane kalması inanılır gibi değil şirket bir türlü kurumsallasamadi ahmet beyin keyfi gelene kadar kurbağanın gözü patladı.

SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu arada mecliste yabancıya gayrimenkul satışının engellenmesine ilişkin yasa reddedildi, ancak seçimlerden sonra olası iktidar değişikliğinde bu tekrardan gündeme gelecek ve muhtemelen de kabul edilecektir. Bu yüzden seçimlere kadar yabancı alışları deprem endişelerine rağmen düşmeyecek bilakis artma durumda kalacaktır. Hazır olan yeni projelere tüm türkiyede ilgi devam edecektir...

Sayın Iinux şu dip notlarındaki düzeltmeyi yorumlar mısınız, olumlumu olumsuz mu pek anlayamadım....

3.  Alıntı Originally Posted by ismail82 Yazıyı Oku
    Sayın Iinux şu dip notlarındaki düzeltmeyi yorumlar mısınız, olumlumu olumsuz mu pek anlayamadım....
    değişen bir şey yok açıkçası, şirket iyi durumda daha da güçleniyor ama maksat kafa karışıklığı olsun...

4. ekgyo:

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1121289

Şirketimiz, ulusal ve küresel ekonomik şartlardaki herhangi bir olumsuzluğu, gündemdeki
    projelerin ve fonların durumları gibi hususları da dikkate alarak, SPK tebliğ ve düzenlemeleri
    uyarınca Yönetim Kurulu tarafından belirlenen ve Genel Kurul'un onayına sunulan kar payı
    dağıtım teklifi uyarınca, yıl sonlarında hesaplanan dağıtılabilir net dönem karının % [40]'ına
    kadar nakit veya bedelsiz pay vermek veya belli oranda nakit ve belli oranda bedelsiz pay
    vermek suretiyle dağıtabilir.

Alıntı Originally Posted by bitpire Yazıyı Oku
    ekgyo:

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1121289

Şirketimiz, ulusal ve küresel ekonomik şartlardaki herhangi bir olumsuzluğu, gündemdeki
    projelerin ve fonların durumları gibi hususları da dikkate alarak, SPK tebliğ ve düzenlemeleri
    uyarınca Yönetim Kurulu tarafından belirlenen ve Genel Kurul'un onayına sunulan kar payı
    dağıtım teklifi uyarınca, yıl sonlarında hesaplanan dağıtılabilir net dönem karının % [40]'ına
    kadar nakit veya bedelsiz pay vermek veya belli oranda nakit ve belli oranda bedelsiz pay
    vermek suretiyle dağıtabilir.
    Bizim bu yıl dağıtılabiliir net karımız 10 milyar değilmi, bu hesapla 4 lira temettü mü verecek şimdi ?

0.04 krş bile vermez....
     Alıntı Originally Posted by ismail82 Yazıyı Oku
    Bizim bu yıl dağıtılabiliir net karımız 10 milyar değilmi, bu hesapla 4 lira temettü mü verecek şimdi ?
    SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    nasip....

7.  Alıntı Originally Posted by ismail82 Yazıyı Oku
    bedelsiz verirse şükret

8.  Alıntı Originally Posted by ismail82 Yazıyı Oku

bu ekgyonun gonderdigi kap

Sayfa 359/610 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •