Sayfa 36/1012 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 281 - 288 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by drheart Yazıyı Oku
    Kısa ve uzun vade kavramı nedir? Meme kanseri yıllarca yaşıyor, Akciger kanseri daha kısa. Bahsettiğiniz hangi kanser türü acaba

kaç vaka biliyorsunuz meme kanseri hastasının devamlı morfin kullanacak evreye gelip yıllarca yaşadığını..?

2. usd için yeni oran var mı Vakıftan vs ?

3.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    kaç vaka biliyorsunuz meme kanseri hastasının devamlı morfin kullanacak evreye gelip yıllarca yaşadığını..?
    Morfin kullanacak evre derken, kanserlerin yaşam süreleri de değişken demek istedim

4.  Alıntı Originally Posted by drheart Yazıyı Oku
    Morfin kullanacak evre derken, kanserlerin yaşam süreleri de değişken demek istedim
    benim mesajımı da iyi okursanız morfin kullanacak duruma gelmiş kanser hastasını vurguladım..

5. kanser gibi herkese dokunabilecek ve "binbir değişkeni" olan bir mevzuyu kimse kırılmadan dokunmadan kapatsanız daha iyi olmaz mı?

6.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    benim mesajımı da iyi okursanız morfin kullanacak duruma gelmiş kanser hastasını vurguladım..
    Ben genel cerrah değilim bu grup hastaları takip edeyim. Konumuz faiz yaw, derin mevzulara çok girmemek lazım

7. Son dakika… Adil kullanım kotası kalkıyor - Ekonomiden güncel haberler
    https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonom...kiyor-2720207/

bol bol çene suyuna çorbaya katkım olsun !!
    dişe dokunur oran paylaşımı yok ,anlaşılan pek vade dönüşü olan yok.

8.  Alıntı Originally Posted by drheart Yazıyı Oku
    Ben genel cerrah değilim bu grup hastaları takip edeyim. Konumuz faiz yaw, derin mevzulara çok girmemek lazım
    o zaman lapin diye atlama benim mesajıma, alıntı yapıp yorumlayan sensin..!!

Sayfa 36/1012 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •