Sayfa 36/992 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 281 - 288 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Forumdaşlar, ben geçen ay Burgan bank'ta günlük güldüren hesap açtırdım, faizi %20.50 idi. %21 olmuş. İlk 90 gün için benimkini de %21 olarak güncelleyecek mi?. Yoksa %20.50'den mi devam ettirecek?

90 gün sonunda %19'a düşüyor. Ama 90 günü dolmayanlar için yeni faiz oranını (%21'i) uyguluyor mu ondan emin olamadım.
    Sn rxpu sizinki 21 olarak güncellenecek ilk 90 gün için

2.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Pay reponun cazibesi kalmadı da ondan bir aylık faizleri çok düştü makas kapanmış

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Olabilir evet ..Gerçi geçwn hafta ppf den çok getirdiği bile olmuştu .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Eski oran devam eder
     Alıntı Originally Posted by Emre1976 Yazıyı Oku
    Sn rxpu sizinki 21 olarak güncellenecek ilk 90 gün için
    Ben de eskiden eski oranı devam ettirebileceklerini duymuştum. Emre1976 siz de böyle bir güncelleme olmuş muydu?. Sistemi değiştirmiş olabilirler mi?. Twitter'dan sordum cevap gelmedi. İlla ki bankayı arayacağız.

Ekleme: Bankayı aradım ilk 90 gün için faiz değişikliklerini yansıtacaklarını söylediler: günlük faiz bugünden itibaren %21 olarak uygulanacakmış. (3000TL boşta kalıyor)
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Pay reponun cazibesi kalmadı da ondan bir aylık faizleri çok düştü makas kapanmış

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bu piyasanın hacminin düşük olduğu söylendi doğru mu acaba ?

5.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Ben de eskiden eski oranı devam ettirebileceklerini duymuştum. Emre1976 siz de böyle bir güncelleme olmuş muydu?. Sistemi değiştirmiş olabilirler mi?. Twitter'dan sordum cevap gelmedi. İlla ki bankayı arayacağız.
    Sn rxpu eskiden ilk 90 gün için oran sabitti şimdi ise güncel oran ilk 90 gün için geçerli bu aşağıya da olabilir yukarıda olabilir. Ben mt'nin söylediğini söylüyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by Emre1976 Yazıyı Oku
    Sn rxpu eskiden ilk 90 gün için oran sabitti şimdi ise güncel oran ilk 90 gün için geçerli bu aşağıya da olabilir yukarıda olabilir. Ben mt'nin söylediğini söylüyorum.
    Tekrar teşekkürler, yakın geçmişte @Sercanhan 'ın söylediği gibiydi, ancak sonradan söylediğiniz şekilde değişmiş. Zaten eski haliyle çok saçmaydı. Para yatırmazdım.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7. Viop aracı kurum gecelik nema %17.72 Net

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Forumdaşlar, ben geçen ay Burgan bank'ta günlük güldüren hesap açtırdım, faizi %20.50 idi. %21 olmuş. İlk 90 gün için benimkini de %21 olarak güncelleyecek mi?. Yoksa %20.50'den mi devam ettirecek?

90 gün sonunda %19'a düşüyor. Ama 90 günü dolmayanlar için yeni faiz oranını (%21'i) uyguluyor mu ondan emin olamadım.
    Ppf ler mevcut perfonmasıyla mevduatın önünde.Ayrıca vade olayı olmadığı için acil ihtiyaç yada yatırım değişikliğinde nemadan yana kayıp yok.Mevduattan 2-0 önde diyebiliriz

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 36/992 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •