Mohikan Hocam,
Doların bugünkü hareketinden sonra bu yükselişin devam edip etmeyeceği konusunda değerli görüşlerinizi alabilir miyim?
İyi akşamlar.
Mohikan Hocam,
Doların bugünkü hareketinden sonra bu yükselişin devam edip etmeyeceği konusunda değerli görüşlerinizi alabilir miyim?
İyi akşamlar.
Hangi faiz arttı? Terbiyesizlik yapmak istemiyorum ama piyasadan bihaber olduğunuz aşikar. Küçük yatırımcıya faiz %11 %12 di kaç aydır. Ha %1 den kim kar eder ancak büyük yatırımcı. Borsa gerçekleri yansıtıyor mu ki batsın? Bu enflasyonda tenis topunun hesaba katılması gibi birşey.
origin_of_chaos adlı nickim çalınmış. Bir nick bile bulamayan insanlar gelip de burda başkalarına akıl veriyor. Gerisini siz düşünün.
Hocam kar taneleri bile birbirine zarar vermeden yol almayı başarır ama biz yapamayız.
Toplumun geldiği nokta maalesef bu..
Kısacık forum hayatımda gördümki
aklı başında insanlarımız bitmemiş ama bu tarz biraz mürekkep yalamış insanların olduğu yerlerde bile seviye epey erezyona uğramış..
Ben okuyodum sizi ve Mohikan hocayı ama tabiki siz bilirsiniz..
Bu saçmalıklara katlanmak zorunda değilsiniz..
Arkadaşlar bende çoğu zaman birçok şeye katılmıyorum ama fikrimizi söylesek? Sorumuzu sorsak? Tartışsak ama kırmasak? Üzmeden, insanların şevkini kırmadan da tartışabiliriz biz...
Denesek yaparız..
abiler sıkıntı ew'den kaynaklanıyor.
ew'ci her topikte gerginlik olur.
zira dip ve tepe tespit edilmeye çalışılıyor.
Elinize ne geçiyor..?
Bozkurtali gibilere sesleniyorum.
Beyin hücrelerinizden çıkan bir tek tutarlı, isabetli analiziniz var mı?
Bunu becerecek yetiniz, cesaretiniz belli ki yok ama üzülerek görüyorum ki..
karşılıksız bilgi ve analiz paylaşan değerlere saldıracak cesaretiniz var.
Cahile cesaret kazandıran bu cüreti anlamakta zorlanıyorum.
Sizinle aynı forumu paylaşıyor olmak benim için zulüm
Umarım bir daha hiç kimseye yaşatmazsınız.
Yaptığınız çirkinliği yönetime bildiriyorum.
Duyarlı arkadaşlardan da gereğini yapmalarını rica ediyorum.
“Bir memlekette, namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur” İ.İnönü
Yer İmleri