Sayfa 360/582 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460 ... SonSon
Arama sonucu : 4649 madde; 2,873 - 2,880 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1. Ereğli’de en iyi alıcı garantiydi, sonra en iyi alıcı ünlü olmuş. En düşük kar bekleyenler.

2. Arçelik bilançosu gelmiş, beyaz eşya demir çeliği en çok kullanan sektörlerin başında
    Bilgilendirme metinini okudum ; iç piyasada talep düşmüş. Batı ve Doğu Avrupa da talep düşüşü hızlanmış.
    Ereğlinin müşterilerinin durumu buyken Ereğliye buradan pay biçebiliriz.

Aracı kurumların tahminleri doğrultusunda bir bilanço gelecek görünüyor.

Keyifli haftasonları
    Az insan çok huzur

3. Sezgin abi aracı kurumların beklentisi dahilinde gelirse kaç para temettü alırız

4.  Alıntı Originally Posted by ric Yazıyı Oku
    Arçelik bilançosu gelmiş, beyaz eşya demir çeliği en çok kullanan sektörlerin başında
    Bilgilendirme metinini okudum ; iç piyasada talep düşmüş. Batı ve Doğu Avrupa da talep düşüşü hızlanmış.
    Ereğlinin müşterilerinin durumu buyken Ereğliye buradan pay biçebiliriz.

Aracı kurumların tahminleri doğrultusunda bir bilanço gelecek görünüyor.

Keyifli haftasonları
    Satışlar %107 artmış, kar düşmüş.

5.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Onbinde 5 le çalışıyorum....bu benim için yeterli bir oran..maceraya gerek yok.onlaea gerek duymuyorum bu nedenle.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Çok yüksek oran 100 bin gaymede herşey dahil 10 tl komisyon ödüyorum tüm herşey de ücretsiz derinlik vb

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,152
    Bence Ereğli'ye göre isdmr in yorumlanması yanlış oluyor..İsdmr çok daha sert hareketleri olan bir kağıt ...Halka açıklığının düşük olması ereğli kadar karlılığın öne çıktığı bir kağıt olmasını engelliyor. Yani güçlü bir alıcı fiyatı bir anda aşağı ve yukarı çekebilir...Nedense bu göz ardı ediliyor...İsdmr karlılığı düşük olduğu dönemlerde bunu birçok kez yaşadı..Bu nedenle karlılık önemli olsa da hissenin özel durumu da etkili oluyor..

Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,152
     Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Çok yüksek oran 100 bin gaymede herşey dahil 10 tl komisyon ödüyorum tüm herşey de ücretsiz derinlik vb
    Hangi aracı kuruluş ..?

Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Sezgin abi aracı kurumların beklentisi dahilinde gelirse kaç para temettü alırız
    Karı baskılayan şey vergi, vergiye neden olan ise kur yüzünden Özkaynak büyümesi. Bu sene kara bakarak değil, özkaynağa göre temettü dağıtması gerekir. Buda 6 lira üstüne denk gelir. Özellikle sene sonu herkes bilançoda nakit akıma bakacak.

Sayfa 360/582 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •