Sayfa 360/1005 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460860 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 2,873 - 2,880 arası.

Konu: Viop LI

Bekarlara sultanlık vergisi
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bekarlık vergisi de gelebilir, durumu iyi olanlar bir dul bulmak zorunda diye bir düzenleme olur.
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

2.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    SPOT kapanış, BofA -200 mlyn iken +389 mly kapadı, 3. gündür alıyor, ama karşı bacakları da satıyor gibi,
    Benim Akkızı dibinden sıyırdı son yarım saat bakalım yarın ne yapacak

3.  Alıntı Originally Posted by Vallis Yazıyı Oku
    Ula gittik bugün sisteme soktuk yastık altındakileri
    Şimdi beni bir heyecan bastı
    Sisteme girdiyse daha çıkmaz onu kayıt altına almışlardır, paşa paşa vergisini verirsin artık
    Yanlış anlaşılmasın vergi kutsaldır
    Dünyada en çok vergi bizim ülkede alındığından ve fakirden alınıp zengini daha zengin ettikleri için, gerçek zenginlerden vergi almıyorlar, şirkete yeni bir araç al düş vergiden misal öyle deniyordu bi ara, aslı astarı olmayan asparagas da olanbilür ama herşeye vergi gelip adaletli bir vergi sistemi oluşturulursa toplanan paralarla ülke şahlanır
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Bekarlara sultanlık vergisi

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sana kalırsa kulağınızın arkasına da şey edecen. Abi yavaş git kulağınızın arkası kalsın bari.

5.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    eregl stoplandı 22 kademeye ... vakbn duruyor ..yanına garan 28,92 ekledim ikisi birlikte belki sinerji olur .. .. kapanışa kademe verirse alırım... bu saatten sonrada bilemedim verirmi ? .... ustalar kapatsın bakalım ... yoksa yarına taşırım artık kısmet .. iyi akşamlar ..
    bu şekilde kaldim.. tradelik vakkbn ve garan var. elimde . nasil oluyorsa şuydu buydu yok efendim dalgaydi.. yok destekti yok trenddi vs banka hisseleriyle basbasa kaliyorum ...

sp500 bullish gold bearish durumlar bakalim ne olacak.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

6.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Adam büyük ihalenin altına yattı buradan toparlarsa şapka çıkartmak lazım.

Maç 3-0 olmuş dk85 yedek golcüyü oyuna sokup hadi çevir der gibi
    takım küme düşme adayı ama matematiksel olarak şansı varsa kurtarıcı olarak Yılmaz VURAL'ı takımın başına getirmek gibi birşey .
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Annemin evi varfi tek. Kirada babamın evinde oturuyor adresi. Daha önce vergiden muaf yapmıştı babam. Bugün kontrol ettim geçmişe dönük vergi geçirmişler. O adreste oturmuyor diye. Emlak vergisine baya zam gelmiş öyle gördüm. Seçim diye unuttum. Kart dönsün hepsini ödeyeceğim.
    yapılandırma devam ediyorsa yapılandır bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

8. Aslında ek iş olarak en iyisi viegra satmak. Kimse eczaneye gidip durumum kötü bana hap ver diyemiyor utanıyor. Bunu el altından eccuk pahalı satmak çok mantıklı. Du bakem varmı hap ihtiyacı olan özelden yazsın kargo alıcılı ödemeli göndereyim.

Sayfa 360/1005 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460860 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •