Gerçi o gaplar milyon kez üstünden geçse de insan her defasında acaba mı diyor. Ytd
Gerçi o gaplar milyon kez üstünden geçse de insan her defasında acaba mı diyor. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
kademeler bakımından çok saçma bir çıkış oldu. pek görülmüş bir şey değil...
Bıdıbıdı yapmada biraz teknik bak bakalım ne diyo
İyi be abi napalım acık yaptıysan, düşürmezse düşmez herifin keyfinin kahyasımıyız.
Baba direnci geçeceğini düşünmüyorum orda açıkları artırfık mı tamamdır
La olm sen psikopatmısın, kaattan ne istiyin
Boşa geçen yıllarımı
Hamdım Piştim Yandım
İnsana hiç güven vermedi ya şimdiye kadar, o yüzden yaptığı herşeyin saçma olması normaldir. Bence. Yükselirken sevinirsin bir bakmışsın tersi, yükselirken yok artık dersin daha da yükselir.
En iyisini yapana kadar borsada en iyisi bu. Bunun gibi manyak hisse bir daha bu ortamlara gelmez. Gözleri ömre bedel.. ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
En iyisi derken manyaklik bakımından dedim. Aman diyim yanlış anlaşılmasın. Ytd
Geçenki o düşüşte 9 mumu unutmadık
9 değil olm 14 mumdu
Armut ağacını silkeler gibi silkeledi
Yine silkeler diye bekliyoruz ya, heee ondan silkelemiyo
Way çakal vay, ben bu taktacidan hep şüpelendiydim zati
Olm herif soyguncu la
Napalim şeker, işine gelince çeker gider
Hamdım Piştim Yandım
Bugün bofa satista yok, alışta alnus yok. Kokan adam da yok. Hacim dunkunun esamesi yok. Nerdesiniz. Ytd
Yer İmleri