Sayfa 361/1001 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461861 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,881 - 2,888 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by mathmax Yazıyı Oku
    Call opsiyonlarını gördüğünüz sayfaya bir link verebilir misiniz?

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Link nasıl vereyim ? Program bu.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Son dakika : TCMB: Türk lirası uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalelerine başlanmasına karar verilmiştir.

2017 yıl sonuna kadar vadeli döviz satım pozisyon tutarının en fazla 3 milyar ABD doları olması planlanmaktadır. İhale takvimi aşağıda yer almaktadır. 2018 yılında gerçekleştirilecek ihalelere ilişkin takvim kamuoyu ile ayrıca paylaşılacaktır.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.*

ihale tarihleri :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

3.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Link nasıl vereyim ? Program bu.
    Tamamdır. Bloomberg Terminal mi diye sormuştum. Siz Bloomberg Dtcc deyince search ettim bir şeye ulasamayinca tekrar sormak istedim. O zaman şunu sormuş olayım Bloomberg Dtcc nedir?

Alıntı Originally Posted by mathmax Yazıyı Oku
    Tamamdır. Bloomberg Terminal mi diye sormuştum. Siz Bloomberg Dtcc deyince search ettim bir şeye ulasamayinca tekrar sormak istedim. O zaman şunu sormuş olayım Bloomberg Dtcc nedir?
    Bloomberg programı kullanmadığınız için bilmiyor olabilirsiniz.. Bloomberg DTCC'den alıyor bu veriyi. DTCC bir firmadır. http://www.dtcc.com/

iyi günler.

5.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bloomberg programı kullanmadığınız için bilmiyor olabilirsiniz.. Bloomberg DTCC'den alıyor bu veriyi. DTCC bir firmadır. http://www.dtcc.com/

iyi günler.
    Çok teşekkür ederim

6. Kat Mulkiyeti Kanunu çok yetersiz olduğu için yatırım amaçlı satın alınan gayrımenkuller de elde patlamaya başladı. Site aidatları anormal yüksek ve yüksek aidatı olan evlere kiracı bulunamıyor.

Yakında bankalar aidatı yüksek siteleri alacak olanlara konut kredisi vermeyecekler. Çünkü onlarında elinde patlayacak eğer konuta haciz konulursa. Yüksek site aidatı meselesi şu anda Türkiye'nin en onemli 3 iç işleri meselesinfen birisidir. Konu kaos olmaya doğru gidiyor. İktidarın en çok oy kaybetmesine sebep olan konuların başındadır.

"Banka ve finans şirketlerinin 10 bin gayrimenkulü satışta"

https://m.dunya.com/finans/haberler/...-haberi-391095

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Sitelerde toplanan milyarlarca lira nereye gidiyor?

Avukat Cevat Kazma, sitelerde toplanan milyarlarca liralık paranın denetlenmesi gerektiğini vurguladı.

https://emlakkulisi.com/sitelerde-to...gidiyor/552826
    Son düzenleme : sadecegrafik; 18-11-2017 saat: 11:33.

Banka ev kredisi alacaklara oncelikle elindeki evleri satsa- bunlardan ben almak isterim aslinda nasil yapiyoruz,
    TR ye izne gelince banka ile konusayim yada MT ye sorayim bu isler nasil oluyor diye

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Yakında bankalar aidatı yüksek siteleri alacak olanlara konut kredisi vermeyecekler. Çünkü onlarında elinde patlayacak eğer konuta haciz konulursa. Yüksek site aidatı meselesi şu anda Türkiye'nin en onemli 3 iç işleri meselesinfen birisidir. Konu kaos olmaya doğru gidiyor. İltifatın en çok oy kaybetmesine sebep olan konuların başındsdır.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Gel De Geleceğe Ümitle BAK :" Yaşlılıkta bakım sigortası geliyor "

Nüfusun yaşlanması uzun vadede bakıma yönelik talepleri de arttırmaktadır.Bakanlığının 2018 yılı bütçesini TBMM Plan ve Bütçe Komisyonuna sunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, yaşlı bakım sigortası için çalışmalara başladıklarını duyurdu. Birçok ülkede uygulanan sigortada, çalışırken ödenen primler yaşlılıkta her türlü bakım ihtiyacının finansmanında biriktiriliyor.

Bu sigortanın dünya uygulamalarında aylık brüt gelir üzerinden yüzde 1-2lik prim kesintisi yapılıyor.

Sarıeroğlunun bahsettiği yeni projeler arasında yaşlı bakım sigortası da yer aldı. Birçok ülkede yaşlı nüfusun oranın artmasıyla bu tür uygulamaların gündeme geldiğini söyleyen Sarıeroğlu, şunları kaydetti:

Yaşlı nüfusun oranı genç nüfustan ve toplam nüfustan daha hızlı artmakta, bu durum yaşlanma sorunlarını da beraberinde getirmektedir. Nüfusun yaşlanması uzun vadede bakıma yönelik talepleri de arttırmaktadır. Her ne kadar ülkemiz genç bir nüfusa sahip olsa da, nüfus projeksiyonları ülkemizin de yakın gelecekte yaşlı nüfus sorunu ile karşı karşıya kalacağını göstermektedir. Bu kapsamda yaşlı bakım sigortası uygulamasının hayata geçirilmesine yönelik ön çalışmalarımıza başlamış olacağız.

http://t24.com.tr/haber/yaslilikta-b...geliyor,492705

Sayfa 361/1001 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461861 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •