Sayfa 361/730 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461 ... SonSon
Arama sonucu : 5834 madde; 2,881 - 2,888 arası.

Konu: BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. *aylardır sürekli düştü ve düşmeye devam ediyor
    *kâr açıklandı gelir rekorları kırıldı ama hiçbir olumlu habere olumlu tepki vermedi
    *sportif başarılara tepkisiz kaldı veya olumsuz tepki verdi
    *her olumsuz durumda ise olması gerekenden daha çok düştü
    *aşama aşama ve aylara yayarak önce 5leri sonra 4 leri sonra 3leri unutturdu
    *beklenti her zaman olduğu için her seviyeden alıcı buldu
    *hangi seviyeden olursa olsun son iki yılda herkesi içerde bıraktı
    *3lerin sonlarına gelindiğinde bir adet fotoğrafla katar haberleri pompalandı
    *saman alevi gibi piyasadaki serdar'lara (serdar sarıdağ, serdar ali çeliker) "katarlara hisse satışı" haberleri yaptırıldı
    *insanları "acaba" düşüncesinde bırakmak ve zarar kesmelerini önlemek istedi
    *bu sayede fiyatı yükselterek kuşları kaçırmaktansa kafeste daha çok kuş biriktirdi
    *elindeki nakit çok fazla olmadığı için 2013 teki gibi fiyat 5,7 tl iken %500 bedelli çıkartamazdı
    *şimdi ise içeride daha çok yatırımcı olduğu için %200 bedelli ile işi bitirecek fişi çekecektir.

yatırım tavsiyesi değil uykusuz gecedeki hissiyatım... Düşününce sonuç böyle çıkıyor. Askerde bu kadar şafak saymadım hafta sonunu şafak sayar gibi sayıyorum... Umarım biri çıkar da bedelli filan yapamaz der ve inşallah o haklı çıkar

2. Hep yazılarımda şunu ifade etmeye çalıştım, Beşiktaş, gs ve Trabzon , bu 3 takım bedellide yapsa , şampiyonda olsa, avrupada 1-2 tur geçsede artık bu borçlarını eritebilme imkanları kalmamıştır. Geçen Trabzon başkanıda söyledi şuan tam hatırlayamıyorum ama her geçen gün trabzonun artan borç miktarını. Demem o ki sadece gün kurtarırlar. 2,40 dan bedelli açıklarsa kesinleşene kadar fiyat ne olur, bölününce fiyatı ne olur. Taliskayı alıp daha fazla fiyatla isteyen varsa ona satma derdindeler şuan

3.  Alıntı Originally Posted by stress Yazıyı Oku
    *aylardır sürekli düştü ve düşmeye devam ediyor
    *kâr açıklandı gelir rekorları kırıldı ama hiçbir olumlu habere olumlu tepki vermedi
    *sportif başarılara tepkisiz kaldı veya olumsuz tepki verdi
    *her olumsuz durumda ise olması gerekenden daha çok düştü
    *aşama aşama ve aylara yayarak önce 5leri sonra 4 leri sonra 3leri unutturdu
    *beklenti her zaman olduğu için her seviyeden alıcı buldu
    *hangi seviyeden olursa olsun son iki yılda herkesi içerde bıraktı
    *3lerin sonlarına gelindiğinde bir adet fotoğrafla katar haberleri pompalandı
    *saman alevi gibi piyasadaki serdar'lara (serdar sarıdağ, serdar ali çeliker) "katarlara hisse satışı" haberleri yaptırıldı
    *insanları "acaba" düşüncesinde bırakmak ve zarar kesmelerini önlemek istedi
    *bu sayede fiyatı yükselterek kuşları kaçırmaktansa kafeste daha çok kuş biriktirdi
    *elindeki nakit çok fazla olmadığı için 2013 teki gibi fiyat 5,7 tl iken %500 bedelli çıkartamazdı
    *şimdi ise içeride daha çok yatırımcı olduğu için %200 bedelli ile işi bitirecek fişi çekecektir.

yatırım tavsiyesi değil uykusuz gecedeki hissiyatım... Düşününce sonuç böyle çıkıyor. Askerde bu kadar şafak saymadım hafta sonunu şafak sayar gibi sayıyorum... Umarım biri çıkar da bedelli filan yapamaz der ve inşallah o haklı çıkar
    Bir de en önemlisi 1 tl den topladıklarını garibana yağlamadan kitledi geçmiş olsun bu kerizlikte bize ders olsun

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Mahkeme Beşiktaş'ın Aktif Reklam'a borcunun olmadığına karar verdi-Dünya

İstanbul 14. Asliye Ticaret Mahkemesi, Beşiktaş Kulübü'nün, bir dönem stadın reklam alanlarını pazarlayan, sözleşmenin feshi üzerine de davalık olduğu Aktif Reklam'a borcunun olmadığına karar verdi.

Haberin tam metni:

https://www.dunya.com/spor/besiktas-...-haberi-415064
    Çalış, çalış ileri, çalışan kalmaz geri...

5. Basın Burak YILMAZ'ı iyi parlatıyor bu gidişle beşiktaşa iteleyecekler ve baş belası bu adamla beşiktaş bir yere gelemez oyun büyük

6.  Alıntı Originally Posted by realist123 Yazıyı Oku
    Basın Burak YILMAZ'ı iyi parlatıyor bu gidişle beşiktaşa iteleyecekler ve baş belası bu adamla beşiktaş bir yere gelemez oyun büyük

bence alıp almayacakları ş.ligine veya uefa ya gideceklerine göre değişir. ş.ligine giderse almaz. tahminim tabi. ama kalırda lige konstantre olursa alır. belki basaksehire gider öyle bir söylenti de vardı.

7.  Alıntı Originally Posted by emperador Yazıyı Oku
    bence alıp almayacakları ş.ligine veya uefa ya gideceklerine göre değişir. ş.ligine giderse almaz. tahminim tabi. ama kalırda lige konstantre olursa alır. belki basaksehire gider öyle bir söylenti de vardı.
    Yönetim kadrosundan birileri burayı okuyorsa burak beşiktaşta oynayamaz beşiktaşa karşı takımlar defansif oynuyor trabzonspor gibi değil Burak YILMAZ geniş alan oyuncusu ve ayrıca bariz gol pozisyonlarını kolaylıkla harcayan bir embesil Negredo'yu arattırır.

8. Love ve emresil klübün yaptığı en yanlış yatırımlardan 2 sidir . İnşallah önümüzdeki sezon embesil 2 mizide utandırır .

Alıntı Originally Posted by realist123 Yazıyı Oku
    Yönetim kadrosundan birileri burayı okuyorsa burak beşiktaşta oynayamaz beşiktaşa karşı takımlar defansif oynuyor trabzonspor gibi değil Burak YILMAZ geniş alan oyuncusu ve ayrıca bariz gol pozisyonlarını kolaylıkla harcayan bir embesil Negredo'yu arattırır.

Sayfa 361/730 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •