Sayfa 361/946 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461861 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 2,881 - 2,888 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. çanak yapar gibi yapıp kayarmı alt kademelere

2. Reis in has adamlarında Mert Yılmaz biraz önce "İstanbul seçimleri yenilenecek" diye video paylaştı
    Ben sevgi ve saygılarımı sundum kendisine...
    İki kelam saygı ve sevginizi siz de sunun isterseniz...

İstanbul seçimleri yenilenirse dolar ın kaç lira olacağı mevzuuna girmiyorum bile...

saygılar/başarılar

"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by selo123321 Yazıyı Oku
    çanak yapar gibi yapıp kayarmı alt kademelere
    Çanak yapar gibi yaptıktan sonra tam aşağı kayar izlenimi verirken çanağı da bırakıp eşşeğin şeyi yapar mı?

4.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Reis in has adamlarında Mert Yılmaz biraz önce "İstanbul seçimleri yenilenecek" diye video paylaştı
    Ben sevgi ve saygılarımı sundum kendisine...
    İki kelam saygı ve sevginizi siz de sunun isterseniz...

İstanbul seçimleri yenilenirse dolar ın kaç lira olacağı mevzuuna girmiyorum bile...

saygılar/başarılar

Açık konuşmak gerekirse herkes yok seçim bitti yok tekrarlanmasına kimse cesaret edemez vs binlerce şey yazıldı.. benim görüşümde tekrar edileceği yönünde.. çünkü ekonomi zaten bitik.. tekrarında ekonomiye etkisi olmayacak, kötüyse sadece daha kötü olur.. ama ist yi tekrar kazanma şansını bırakacaklarını sanmıyorum..

5.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    benim görüşümde tekrar edileceği yönünde.. çünkü ekonomi zaten bitik.. tekrarında ekonomiye etkisi olmayacak, kötüyse sadece daha kötü olur..
    Tuzunuz kuru belli ki
    Yoksa bu kadar rahat sarf edilecek/edilebilecek cümleler değil " kötüyse sadece daha kötü olur.." türünden sözler
    Hele "tekrarında ekonomiye etkisi olmayacak" demek burdaki insanlarla dalga geçmek den farklı olmadığını düşünüyorum

Birde sanki hava durumundan bahsediyorsunuz,"hava yarın biraz daha kötü olabir,bende evimde kitap okur ,soğuk latte mi yudumlarım" der gibi"
    Bu ne rahatlık canım....
    (ekonomide)Kötü ile daha kötü arasında ne kadar fark olduğunu,kaç 100 bin kişinin daha işssiz kalacağını tahmin dahi edemezsiniz....
    Anlamanızı zaten beklemiyorum..
    Doların 7-8-9 lara gitmesi ve oralarda dengelenmesi TR e en az 3 yıl belki daha fazla kaybettirir...

saygılar/başarılar

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Tuzunuz kuru belli ki
    Yoksa bu kadar rahat sarf edilecek/edilebilecek cümleler değil " kötüyse sadece daha kötü olur.." türünden sözler
    Hele "tekrarında ekonomiye etkisi olmayacak" demek burdaki insanlarla dalga geçmek den farklı olmadığını düşünüyorum

Birde sanki hava durumundan bahsediyorsunuz,"hava yarın biraz daha kötü olabir,bende evimde kitap okur ,soğuk latte mi yudumlarım" der gibi"
    Bu ne rahatlık canım....
    (ekonomide)Kötü ile daha kötü arasında ne kadar fark olduğunu,kaç 100 bin kişinin daha işssiz kalacağını tahmin dahi edemezsiniz....
    Anlamanızı zaten beklemiyorum..
    Doların 7-8-9 lara gitmesi ve oralarda dengelenmesi TR e en az 3 yıl belki daha fazla kaybettirir...

saygılar/başarılar
    Bravo!
    Saygılar.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

7. Kardeşim inşaat sektöründe çalışıyor
    Orta ölçekli bir inşaat firmasın da
    Aylardan beri eleman çıkarıyorlar
    Çember daralıyor ve bir sonraki çıkarılanın kendisi olma ihtimali çok yüksek
    Çocuğun psikoloji darma duman olmuş durumda
    Patron bakar ufukta sektör de canlanma emaresi göremezse (ki İstanbul seçimlerinin tekrarı kısa da 2019 un tümden kaybı, doların 7-8-9 da dengelenmesi orta/uzun vadenin de kaybı anlamına gelir ) büyük ihtimalle kardeşimi de kapının önüne koyacaktır....
    Yaşı da artık genç denemeyecek yaşta...
    Bitik sektör de bir daha iş bulması belki yıllarını alacaktır...
    Demek ki neymiş bazı cümleleri kullanırken daha dikkatli olmak gerekiyormuş...

saygılar/başarılar

8. Sadece yandaş vakıflara kaç yüz milyon TL hibe gidiyordu sadece bu kesilen paralar için bile seçim yenilenir. Adamalarin en büyük ekmek teknesi gitti.

Sayfa 361/946 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461861 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •