Sayfa 361/1002 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461861 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 2,881 - 2,888 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1. Buş cumhuriyetçi değil mi
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: "(ABD Başkanı Biden ile görüşme) Ön hazırlıklarımızı yaptık, yapıyoruz. Görüşmede Türkiye-ABD ilişkileri niçin böyle bir gerilim safhasında, bunu soracağız."

Erdoğan: Biz Bush'la da çalıştık, Obama'yla da çalıştık. Bunlar da Demokrattı, hiçbir gerilim yaşamadım

Cuma günü Zonguldak’ta Uzun Mehmet Camii açılışında müjde açıklaması geliyormuş.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Biden'a yalakalık olsun diye s400 eğitimi veren rus subayları geri göndermişiz, s400leri gerçekten gömecekler galiba...

https://www.youtube.com/watch?v=WCJ5vLva_9U
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, suç örgütü lideri olmakla suçlanan Sedat Peker'den ayda 10 bin dolar alan siyasetçi konusunda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan açıklama istediklerinin söyledi. Şentop, "Biz de bu konudaki beklentilerimizi ifade ettik yazılı-sözlü olarak Sayın Bakan'a. Bu benim dile getirdiğim bir iddia değil, bu şahsın kim olduğunu da ben bilmiyorum" dedi.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Cuma günü Zonguldak’ta Uzun Mehmet Camii açılışında müjde açıklaması geliyormuş.
    İnşallah yine bir yerlerde esir askerlerimizi öldürmezler, geçen müjde sözünde öyle olmuştu hatırlarsanız...

Bunlar diyorlar ya 128 milyar dolar nereye gitti. Merkez Bankası parasının nereye gittiği sorulur mu? Bunların hesabı kitabı yok, bunlar anlamaz bu işlerden. Ne hesaptan ne kitaptan anlarlar. Bu süreçte bir Van depremini, Bingöl depremini geçirdik değil mi? Hiç nereden bu harcamaları yaptınız diye soran oldu mu? Hiç soruyorlar mı ya? Maalesef sorma hakkını kendilerinde bulabiliyorlar ama bizim bütün, şunu unutmayın altyapısı olmayan bir ülkenin üst yapısı her zaman tehdit altındadır. Türkiye altyapısı çürük olan bir ülke konumunda. Altyapıya çok önem veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz ki özgüvenle hayatımızı sürdürebilelim.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Bunlar diyorlar ya 128 milyar dolar nereye gitti. Merkez Bankası parasının nereye gittiği sorulur mu? Bunların hesabı kitabı yok, bunlar anlamaz bu işlerden. Ne hesaptan ne kitaptan anlarlar. Bu süreçte bir Van depremini, Bingöl depremini geçirdik değil mi? Hiç nereden bu harcamaları yaptınız diye soran oldu mu? Hiç soruyorlar mı ya? Maalesef sorma hakkını kendilerinde bulabiliyorlar ama bizim bütün, şunu unutmayın altyapısı olmayan bir ülkenin üst yapısı her zaman tehdit altındadır. Türkiye altyapısı çürük olan bir ülke konumunda. Altyapıya çok önem veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz ki özgüvenle hayatımızı sürdürebilelim.
    Önce "pandemide harcadık" dedi,ertesi hafta " 128milyar yerinde duruyor" dedi şimdi de depremde harcadık....yersen...

8.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: "(ABD Başkanı Biden ile görüşme) Ön hazırlıklarımızı yaptık, yapıyoruz. Görüşmede Türkiye-ABD ilişkileri niçin böyle bir gerilim safhasında, bunu soracağız."

Erdoğan: Biz Bush'la da çalıştık, Obama'yla da çalıştık. Bunlar da Demokrattı, hiçbir gerilim yaşamadım
    cümle yanlış olmuş, bunlar dediği biri cumhuriyetçi diğeri demokrat...

Sayfa 361/1002 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461861 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •