Sayfa 361/1003 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461861 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 2,881 - 2,888 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. Bu piyasada ne desen bos ne desen yalan
    Hepsi hikaye
    Bol kazançlar

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    böyle bir haber var yeni...herhangi bir sorun yokmuş...öğleden sonra büyükelçilerle görüşmesi varmış falan...

https://odatv4.com/guncel/kulliye-de...nusuyor-220711

Yeter ki manüpülasyon yapmak istesinler bulurlar haberi İran tankeri , sağlık haberleri aklına ne gelirse , malı kapan kaptı % 5 zararda olanlar var.malı kaptıranlar var bunun bedelini kim ödeyecek , hırsızlık başka bir şey değil.Çok alçakça hareketler.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

3. Kısmetsizliğe bak be. Garan vadeli 9.79 a 1500 adet alış yazıp çıkmıştım. 9.80 e değmiş. La pala 2 kademe daha bassaydın ya adı seni.

4.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Genelde tüm uzmanlar sizin gibi düşünüyorum. Anlamadığım sağlığı kötü diye neden bir anda 49 şirket hissesi devre kesti?
    Sağlığı kötü olunca erken seçim olmayacak mı?

Nereyi atlıyorum acaba...
    Görev başında iken CB vefatı takibi olumsuz olur. Özal öldüğünde de borsalar düşmüştü ancak sonrasında kaldığı yerden devam etmişti. İlk tepki bu şekilde olur zaten her tahtada algolar işlem yapıyor ve stoplar biranda patlıyor.
    Benim genel senaryom ekonomi nedeniyle bu yönetimin sürdürülemeyeceği yönünde. Ve erken seçim, arkada tarafta başka anlaşmalar vb birçok konu üzerinde çalışılıp yumuşak bir geçiş yolu araştırıldığı yönünde.
    Bu anlamda alınacak seçim kararı da dediğim gibi anlamlı olur.
    Bu kış sonunda akp ciddi oy kaybına uğrar, %50 enflasyon ile herkesin kazancı eridi gitti, verilecek zamlarla da telafi edilemez. Zamlar enflasyonu şişirmeye devam eder. Ve erken seçime gidilmezse 2022 de daha sert bir döneme gireriz ki birçok sorunu çözmek o zaman çok zor olur.
    En sağlıklısı erken seçim kararı almak gibi görünüyor.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5. Bi doldur boşalt daha yaparsa yevmiyeyi düzeltiriz Se_M abi, pala bu belli olmaz bi kere daha vurur mu vurur
    Hamdım Piştim Yandım

6. laz profesör 2 ay evvel böyle bi senaryo çizmişti -sağlık durumu bahane edilerek reisi çekilmeye zorlayacaklar, halkın buna direnmesi gerekir diye, zorlayacak olanlar bir bakan, iki başkan demişti

bu senaryoda seçim falan yok, seçimler zamanında yapılır, 20 ay troyka yönetir ülkeyi şeklinde.. borsanın bunu satın alacağını zannetmem

Normal erken seçim de panik sınırlı olur yada olmaz.
    Ama siyasilerden birinin yokluğu şu anda olan siyasi ortaklıkları çöpe atar...
    Herkes şansını yalnız da kullanabilir..
    Kaosa yakın bir ortam olur..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

8. o koltukta kozmik yetkiler olduktan sonra..
    en fazla başa akar gelir..
    üç kruş rant diye, 40 yıl tutuğu koltuğu bırakamayan
    bırakmamak için her haltı yapan adamların olduğu
    yönetici sınıflı memlekette
    seçimle, kozmik yetkilerin, avam takımıyla beraber transferi... ne bileyim..
    dilimin ucunda da.. neyse söylemeyeyim.

*gundwane döndolaş diyor.. ++

diken diken oldu mu tüyler ? @paragöz bereket versin.
    birdaha V030 işlemi yaparsam da 2 olsun..
    ter damladı ter..

Sayfa 361/1003 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461861 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •