Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 362/1113 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462862 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 2,889 - 2,896 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. konuyu tekrar açmak kaşımak istemiyorum ama adamı o kadar aptal yerine koyuyorlar ve insanlar bilinçli bilinçsiz öyle destekliyorlar ki yine kendime söz geçiremedim.

bildiğiniz gibi BES fonlarına zorunlu bist payı getirilmişti, sebebi nihayet belli olmuş. borsadan kaçmaya çalışan katarlıların hisselerini bize itelemişler, resmi rakam şimdilik 4,6 milyar TL.

şirket katkılı olanlar hariç BES yapan, parasını iç edilmesini göze almıştır.

şahsi BES yaptıran tüm arkadaşlara poliçelerini iptal etmelerini ısrarla öneriyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by thron Yazıyı Oku
    konuyu tekrar açmak kaşımak istemiyorum ama adamı o kadar aptal yerine koyuyorlar ve insanlar bilinçli bilinçsiz öyle destekliyorlar ki yine kendime söz geçiremedim.

bildiğiniz gibi BES fonlarına zorunlu bist payı getirilmişti, sebebi nihayet belli olmuş. borsadan kaçmaya çalışan katarlıların hisselerini bize itelemişler, resmi rakam şimdilik 4,6 milyar TL.

şirket katkılı olanlar hariç BES yapan, parasını iç edilmesini göze almıştır.

şahsi BES yaptıran tüm arkadaşlara poliçelerini iptal etmelerini ısrarla öneriyorum.
    Biraz komplo teorisi gibi geldi bana...sence yöneticilerimiz bu kadar mı .....?

3.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Biraz komplo teorisi gibi geldi bana...sence yöneticilerimiz bu kadar mı .....?
    tarihimizde iç edilmiş bu kadar fon varken bu iyimserliğiniz gerçekten beni şaşırtıyor, en güncel örnek işsizlik fonu ne kadar birikti nereye kullanılıyor kısa bir google ile bulabilirsiniz diyecem ki zaten benden iyi biliyorsunuzdur.

azıcık geriye gidersen KEY,Nema şu bu; OYAK harici tüm sandık yardımlaşma vs.. kurumları.

yöneticilerimize güvenmiyorum, koltuklarını korumak için yapabileceklerinin bir sınırı olmadığını son İstanbul seçimlerinden bu yana gün be gün görüyoruz.

ayrıca güven denen şey hukukun olduğu yerlerde olur, hukuk yoksa güvende yoktur.

diğer yandan yaşı nispeten genç beyaz yaka arkadaşlara en büyük yatırım önerim kendilerine yatırım yapıp yurtdışına gitmeleridir.

bu dakikadan sonra kim gelirse gelsin fark etmez, ülkede işe yaramaz milyonlarca insan var.

tüm partilerin bu işe yaramaz yığınlardan oy almak için birilerinden çalıp, ki bu birileri tabii ki zenginler veya fakirler değil orta direkt yani beyaz yaka olacaktır.

mültecileri falan kastetmiyorum bu arada sırf bu konu bile yönetime güvenmemek için tek başına bir sebep adamlar benim emekli maaşı için yatırdığım sgk yı mültecilere harcıyorlar.

sürçü lisan ettiysem affola, topiği kirletmemek adına bu konuda son mesajımdır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
     Alıntı Originally Posted by thron Yazıyı Oku
    tarihimizde iç edilmiş bu kadar fon varken bu iyimserliğiniz gerçekten beni şaşırtıyor, en güncel örnek işsizlik fonu ne kadar birikti nereye kullanılıyor kısa bir google ile bulabilirsiniz diyecem ki zaten benden iyi biliyorsunuzdur.

azıcık geriye gidersen KEY,Nema şu bu; OYAK harici tüm sandık yardımlaşma vs.. kurumları.

yöneticilerimize güvenmiyorum, koltuklarını korumak için yapabileceklerinin bir sınırı olmadığını son İstanbul seçimlerinden bu yana gün be gün görüyoruz.

ayrıca güven denen şey hukukun olduğu yerlerde olur, hukuk yoksa güvende yoktur.

diğer yandan yaşı nispeten genç beyaz yaka arkadaşlara en büyük yatırım önerim kendilerine yatırım yapıp yurtdışına gitmeleridir.

bu dakikadan sonra kim gelirse gelsin fark etmez, ülkede işe yaramaz milyonlarca insan var.

tüm partilerin bu işe yaramaz yığınlardan oy almak için birilerinden çalıp, ki bu birileri tabii ki zenginler veya fakirler değil orta direkt yani beyaz yaka olacaktır.

mültecileri falan kastetmiyorum bu arada sırf bu konu bile yönetime güvenmemek için tek başına bir sebep adamlar benim emekli maaşı için yatırdığım sgk yı mültecilere harcıyorlar.

sürçü lisan ettiysem affola, topiği kirletmemek adına bu konuda son mesajımdır.
    Bence super bir katki olmus..
    Devam etmelisin.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bence super bir katki olmus..
    Devam etmelisin.
    Syg,
    destek için sağ olun sn. dudu,
    aslında ana fikri yazdım ama biraz detaya girelim.

malumunuz üzere teknoloji ve otomasyon ile artık her noktada insana olan ihtiyaç azalıyor, biz ise bu noktada milyonlarca niteliksiz mülteci ithal ettik ve korkarım ki bir çoğu kalıcı olacak, halen de gelmeye devam ediyorlar.

biz anlatmaktan yorulduk, ama yöneticiler ihanetten; seçmenler aptallıktan yorulmadı.

mevcut ve yeni gelen milyonlarca niteliksiz insan bu ülkenin geleceğini şimdiden tüketmiş durumda.

parti fark etmez iktidara gelmek ve kalıcı olmak isteyen, bu niteliksiz milyonlara avanta dağıtmak zorunda ki günümüzde zaten yapılan bu işlem artık zıvanadan çıkacak. İstanbul da muhalefet adayı bedava süt su dağıtacağım diyor ankara belediyesi eyt için sosyal destek olacak diyor.

İstanbul'da akp adayı evlenen 8000 tl yardım diyor vs.., çok değil 3 yıl önce dalga geçilen emekliye bayram ikramiyesi gerçek oldu.

neyin doğru yanlış haklı haksız olduğuna girecek değilim realistic bakış açısı ile bakacak olursak.

-ülkeye milyonlarca niteliksiz adam geldi ve bu adamlar hiç hakları olmadığı halde kaynakları tüketecekler
    -mevcut milyonlarca niteliksiz veya çalışıyor olsa bile katma değer üretmeyen adamın beslenmesi lazım.
    -bu iş için gereken para zenginden değil orta sınıftan çalınacak (vergi)
    -sgk sağlık eğitim herşey özelleşecek üstüne vergiler çoşacak.

bunlar somut ekonomik öngörüler sosyal politik öngörüler daha olumsuz.

beyaz yaka arkadaşlara önerim düzgün işleyen bir sistemi olan gereksiz insan yığını olmayan bir ülkeye göçmeleri ve tüm kaynaklarını bu işe kanalize etmelerini öneririm.

şu anki aklım olsa ev bile almazdım işyerinde sürekli Almanya ya gitmek için fırsat kovalardım.

yurtdışı için lazım olan kurs vs. ne ise parayı oraya yatırır, hisse borsa döviz vs.. tek saniyemi harcamadan artan parayı dolar yapar mental enerjimi hedefime odaklardım.

benim yaşım nispeten genç arkadaşlara naçizane önerim budur.

dolar bazında kazandırmadığı bariz bir borsa ile uğraşacağınıza işinizde global olarak kaliteyi yakalamaya çalışın.

tr de ıkınsan ayda 200€ birikir, yurtdışında bunu 5 le katlarsınız, ülkenizi özlerseniz de bir süre çalışır dönersiniz.

burada kalmak isteyen/kalan arkadaşlar görünen köy kılavuz istemez neyle karşılaşacağınızı bilin.

QE ortamında çok anlamıyorsun ama şu an canımız acıyor, anlıyorsun niçin milyonlarca Hintli gereksiz insan yığını ülkelerini bırakıp yurtdışına gidiyor.

benimde yaş kırka dayandı ne yaparım emin değilim ama bu yazdıklarım hem bir öz muhasebe hem de gençlerimiz için vicdani sorumluluktu.

6. Merhaba,
    Oncelikle kendimden biraz bahsedeyim.Yasım 25, forwarderlik yapan bı lojııstık fırmasında operasyon sorumlusu olarak beyaz yaka karıyerıme devam etmekteyım.Bu baslıgı uzun zamandan berı takıp etmekteyım ve ınternet uzerınde karsılastıgım en guzel baslık oldugunu da gonul rahatlıgıyla soyleyebılırım.Ilk baslık kapandıgında cok uzulmus hatta Sn.Cout. beye ozel mesaj atmıstım baslıgı tekrar aktıf etmesı ıcın.Ben borsaya 2018'ın Subat ayında gırmıstım 120bın sevıyesınden bu sevıyelere dususune kadar bır mıktar para kaybettım fakat okulda,kursta v.b. de ogrenemeyecegım bır tecrube edındıgımı dusunuyorum.Baslıgın sahıbı ve onde gelen isimlerine burdan verdıklerı katkılardan dolayı tekrar tekrar tesekkur edıyorum.Forum sakını arkadaslar sızlerden tek rıcam bu baslıgı tartısma ortamı olarak kullanmak yerıne okuyucu arkadaslara faydalı olacak yazılar ve bılgılerle doldurmanızdır.Bende atık sessız takıpcı olmak yerıne aktıf olarak elımden geldıkce bıldıgım seylerı paylasmak ve sızlerdende yenı bılgıler ogrenmek ıcın elımden gelenı yapacagım.Bıraz uzun oldu kusura bakmayın.
    Herkese bol kazanclar.

7. Bazen en iyi hareket hareket etmemektir.

3,5 yıldır bes hesabımda tuttuğum gram altın fonu bugün itibariyle %150 kazanca ulaştı..devlet kendi verdiği katkıya hisse senedi aldıracakmış vs bunlar tali konular...önemli olan sen kendi fonunu nasıl yönetiyorsun!!!

Eğer fon kendi hesabımda olsa, 50 kere satıp daha aşağıdan alayım diyecek ve arkasından bakacaktım...ben o kadar iyi bir trade değilim.

Pek çok kez satması 2 gün, alması 2 gün...hem yılda 6 kez işlem yapma hakkım var diye caz geçtim işlemden...iyiki de vazgeçmişim.

8.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bazen en iyi hareket hareket etmemektir.

3,5 yıldır bes hesabımda tuttuğum gram altın fonu bugün itibariyle %150 kazanca ulaştı..devlet kendi verdiği katkıya hisse senedi aldıracakmış vs bunlar tali konular...önemli olan sen kendi fonunu nasıl yönetiyorsun!!!

Eğer fon kendi hesabımda olsa, 50 kere satıp daha aşağıdan alayım diyecek ve arkasından bakacaktım...ben o kadar iyi bir trade değilim.

Pek çok kez satması 2 gün, alması 2 gün...hem yılda 6 kez işlem yapma hakkım var diye caz geçtim işlemden...iyiki de vazgeçmişim.
    Dogru konusmuyorsun. BES de ki altın fonunu sattın sen.

Sayfa 362/1113 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462862 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •