Originally Posted by
thron
tarihimizde iç edilmiş bu kadar fon varken bu iyimserliğiniz gerçekten beni şaşırtıyor, en güncel örnek işsizlik fonu ne kadar birikti nereye kullanılıyor kısa bir google ile bulabilirsiniz diyecem ki zaten benden iyi biliyorsunuzdur.
azıcık geriye gidersen KEY,Nema şu bu; OYAK harici tüm sandık yardımlaşma vs.. kurumları.
yöneticilerimize güvenmiyorum, koltuklarını korumak için yapabileceklerinin bir sınırı olmadığını son İstanbul seçimlerinden bu yana gün be gün görüyoruz.
ayrıca güven denen şey hukukun olduğu yerlerde olur, hukuk yoksa güvende yoktur.
diğer yandan yaşı nispeten genç beyaz yaka arkadaşlara en büyük yatırım önerim kendilerine yatırım yapıp yurtdışına gitmeleridir.
bu dakikadan sonra kim gelirse gelsin fark etmez, ülkede işe yaramaz milyonlarca insan var.
tüm partilerin bu işe yaramaz yığınlardan oy almak için birilerinden çalıp, ki bu birileri tabii ki zenginler veya fakirler değil orta direkt yani beyaz yaka olacaktır.
mültecileri falan kastetmiyorum bu arada sırf bu konu bile yönetime güvenmemek için tek başına bir sebep adamlar benim emekli maaşı için yatırdığım sgk yı mültecilere harcıyorlar.
sürçü lisan ettiysem affola, topiği kirletmemek adına bu konuda son mesajımdır.
Bence super bir katki olmus..
Devam etmelisin.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer İmleri