bence sayın cautionary kendi tecrübelerini paylaşmak ve genç nesillere örnek olmak yol göstermek için çok anlamlı bir eser ortaya koydu...hep dediğim gibi bu iki topikte yazanlar da okullarda ders olarak okutulmalı... bizden önceki nesiller .. ne var ne yok sattı... tarihte görülmemiş vergiler topladı... 600 milyar dolar borç yaptı... kağıtlar on yılda 30 a katlarken kaymağını yedi... peki bizden sonraki nesiller ne yapacak... işsizlik fonu gitmiş, kıdem tazminatı gitmiş, zorunlu biteysel emeklilik gelmiş, genç işsizlik 5te bire fırlamış.. faizler dolar bazlı giderler uçmuş... sırtına göçmenler yüklenmiş...
işte bu nesilin yapması gerekenleri anlattığı için bu topik çok önemli bence
emek verilen kaliteli tartışmaların olması istenen bir yerin kısır tartışmalarla hakaretlerle devam etmesini istememek de çok kabul edilebilir saygı duyulması gereken bir tercihtir ancak şahsen sermaye piyasalarına girdiğim dönemde rehberim olarak bana yol gösteren bu topiğin her daim kalmasını isterim ... yeni tartışmaların yanında güncel durum değerlendirmelerinin de çok önem arz ettiğine inanıyorum... borsa 30 ayın en düşüğünü gördü yanılmıyorsam.. moraller bitik sinirler gergin ... ancak tecrübelerimizi paylaştıkça küçük yatırımcı olarak bilgimizi arttırabiliriz diye düşünüyorum.. elimden geldiğince devam etmesi için destek olacağım
sadece mutlak bir doğrunun olmadığını bilerek, bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçe fikirlerimizi paylaşabileceğimize inanıyorum... syg... iyi geceler dilerim
yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...
Yer İmleri