Sayfa 360/1230 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460860 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 2,873 - 2,880 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

1. Yönetimden başlığı kapamasını rica ediyorum..bu başlıkta vazifesini icra etmiştir bence...katkı veren, buradan ya da özelden destek olan tüm arkadaşlara teşekkürler...umarım hedeflediğimiz gibi genç beyaz yaka arkadaşlar için faydalı bir başlık olmustur.

Not: başlığın birinci versiyonu ve bu..arşivde de olsa hizmetinizde olacak, ara ara donup okunacak bir başlık oldu cunku,

2.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Yönetimden başlığı kapamasını rica ediyorum..bu başlıkta vazifesini icra etmiştir bence...katkı veren, buradan ya da özelden destek olan tüm arkadaşlara teşekkürler...umarım hedeflediğimiz gibi genç beyaz yaka arkadaşlar için faydalı bir başlık olmustur.

Not: başlığın birinci versiyonu ve bu..arşivde de olsa hizmetinizde olacak, ara ara donup okunacak bir başlık oldu cunku,
    Neden böyle bir karar aldınız?
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

3.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Son yazılanlarla alakalı değil.. zaten böyle bir düşüncem vardı..ote yandan başlık donup dolaşıp ayni seyleri tartışıyor...normal şartlarda katılım dusuk..ama polemik baslayinca damlayanlar oluyor başlığa...bu başlık kısır tartışmalarla copluge dönsün istemiyorum...güzel yazılarla birlikte arşive kaldırılması daha hayırlı bence.

4.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Son yazılanlarla alakalı değil.. zaten böyle bir düşüncem vardı..ote yandan başlık donup dolaşıp ayni seyleri tartışıyor...normal şartlarda katılım dusuk..ama polemik baslayinca damlayanlar oluyor başlığa...bu başlık kısır tartışmalarla copluge dönsün istemiyorum...güzel yazılarla birlikte arşive kaldırılması daha hayırlı bence.
    Sizin düşüncelerinize ve emeğinize saygım sonsuz. Desteğiniz için teşekkür ederiz.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

5. BES ne bela bir şey, başlığı bile kapatıyor :s

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Nil Satis Nisi Optimum

6.  Alıntı Originally Posted by oguz90tr Yazıyı Oku
    BES ne bela bir şey, başlığı bile kapatıyor :s

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Görüyor ve tuzağa düşmüyorum mevzu bes değil, hayatını fayda maliyet temelleri üzerine kuran biri olarak, verimsiz hiç bir şey yaşamamalı diyorum

7.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Sn Cautionary kararınıza saygı duyuyor fakat aktif olarak kalması gereken konulardan birisiydi bence başlığınız. Tartışma kısmına biraz dahil oldum. Yanlış bir paylaşımım olduysa affola.

8.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Sn Cautionary kararınıza saygı duyuyor fakat aktif olarak kalması gereken konulardan birisiydi bence başlığınız. Tartışma kısmına biraz dahil oldum. Yanlış bir paylaşımım olduysa affola.
    Estağfurullah...tek hatan "BENCE VE BENİM AÇIMDAN" bes faydalı demen oldu

Şaka bir yana, bir aydır köyde tam bir survivor hayatı yaşadım...biraz da düşündüm...zaten sosyal medyada pek yokum...aktif olarak bu forumda yazıyorum...burada da yazılarımı azaltma kararı aldım.

Eğer, başlığa sahip çıkacaksanız açık kalsın...ama ben olmayacağım artık...başlık kurda kuşa da yem olsun istemem...güzel, derli toplu şekliyle arşive kalksın istedim bu yüzden.

Sayfa 360/1230 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460860 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •