güncel tahvil faizleri (TEB)
En yakın vadeler %20 üzerinde
![]()
“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
"Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle
10 gün once lahmacunu 3.50 den yemistim bugün yedim 4.50 yapmış dışarıda giden siparişlerde karton kutu içine koyuyordu artık ince rulo kağıda sarıp yolluyor ne iş fakirledin galiba diyorum abi hergun ona buna zam ben böyle önlem almazsam işçi cikarticam dolar 4.90 geçti bizim işler azaldı ... en basit esnaf diyor bunu bugün ....enflasyonla mücadele falan yok artık doların yükselişine müsade edildiğine göre ..yıl sonu %18 diyordum artık %20 yi bile geçer bu gidişle ....Ağustos ayında dolar burdaysa Ekim Kasım Aralık ta ne dolar durur ne enflasyon birbirini ateşler durur
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Bir bilen olarak - dermişim- hiç bilmediğimi belli etmemek için,
Bu ABD ile olan kapışma sanki tamamen suni bir durum. Her iki başkanın da bu durumdan kazancı var. Seçmenleri kendi etraflarında kenetleniyor. ABD de ve bizde seçim var. Siyasi olarak durum bu gibi, işin parasal yönüne gelince balinalar da bu fırsatı değerlendirerek çok güzel paralar kazanıyorlar. Olan bize oluyor. Sağa da dönse, sola da dönse sürekli elleri kolları sabit bekleyen bize çarpıyor.
Şimdi 5,20 lerde bizi 5,50 hatta 6 lara gideceğine inandırarak bütün malı yıkacaklar. Sonra 6 ay borsadan ucuza mal almanın keyfini ve DIBS karlarının lezzetini yaşayacaklar. Şimdi bana, cumaya güzel bir tl. mevduat oranı lazım.
Yer İmleri