Sayfa 364/1030 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414464864 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 2,905 - 2,912 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    TCMB bir önceki toplantıda 100 baz puan artırsaydı, son toplantıda 625 baz puan artırmasına gerek kalmazdı. Olaya bu pencereden bakarsanız, farklı düşünebilirsiniz.
    bu teknik bir hata mb sının o gün artırmaması kabul ediyorum !! dünya ya çok güzel mesajda verilecekti mb bağımsızlığı açısından ama yine zaten bu yüksek artış eninde sonunda yapılacaktı 625 yapılmazdı 300 yapılırdı bir daha ki toplantı da belki 150 yapılırdı toplamda yine aynı rakama ulaşılabilirdi bu tercih edilmedi ! ama benim dediğim apayrı bir konu ! muhalefetin gerek seçim öncesi gerek seçim sonrası sunduğu vaatler sıkı mali politika yı delecek argümanlarla dolu ! bir yandan iktidarı eleştireceksin tasarruf yönünden öte yandan şuna şu kadar buna bu kadar şunu şu kadara çıkaracağız diyeceksin ! her sene aynı şey hep birlikte göreceğiz yıl sonunda asgari ücret rakamları havada uçacak yine ! bağkur priminden enflasyona kadar pek çok konuya etkisini düşünmeden şu kadar olsun denmeye başlayacak ! muhalefet bu kadar sığ bir döngü içinde olmamalı bilime dayalı vaatler sadece iktidar için değil muhalefet içinde gerekli !

2.  Alıntı Originally Posted by mistyimage Yazıyı Oku
    1m üstüne Halkbank'da o oranları veriyor. Daha sağlam değil mi?
    Halkbank'ı amerika kuyrugundan yakaladı, ambargoyu delmenin hesabını soracak
    arkasında devlet var diyeceksiniz şimdi, ama karşısında da amerika var

3. Son seçim de hem muhalefet hemde iktidar çeşitli vaatlerde bulundu. Kanal İstanbul mesela!

Mantıklı yada mantıksız.

Önemli olan iktidarın yürütme ve yasama gücünü kullanarak ekonomiyi kötüye gitmekten kurtarıp kurtarmayacağıydı. Dolarınızı satın, faiz sebep enflasyon sonuç, açıklamaları bile ne kadar bilimseldi?

Faiz artışı sonrasında Dolar düşüş trendine girdiği an siyasilerin iş bankasına saldırıp doları yükseliş trendine döndürmesi ne kadar bilimsel olabilir?

Fiyatlar uçtu, asgari ücretlinin yüksek zam almasına karşı değilim. Suriyelilere 35milyar dolar harcamak yerine asgari ücretliye zam verilmesi taraftarıyım. Kendi insanım önce gelir...

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    bu teknik bir hata mb sının o gün artırmaması kabul ediyorum !! dünya ya çok güzel mesajda verilecekti mb bağımsızlığı açısından ama yine zaten bu yüksek artış eninde sonunda yapılacaktı 625 yapılmazdı 300 yapılırdı bir daha ki toplantı da belki 150 yapılırdı toplamda yine aynı rakama ulaşılabilirdi bu tercih edilmedi ! ama benim dediğim apayrı bir konu ! muhalefetin gerek seçim öncesi gerek seçim sonrası sunduğu vaatler sıkı mali politika yı delecek argümanlarla dolu ! bir yandan iktidarı eleştireceksin tasarruf yönünden öte yandan şuna şu kadar buna bu kadar şunu şu kadara çıkaracağız diyeceksin ! her sene aynı şey hep birlikte göreceğiz yıl sonunda asgari ücret rakamları havada uçacak yine ! bağkur priminden enflasyona kadar pek çok konuya etkisini düşünmeden şu kadar olsun denmeye başlayacak ! muhalefet bu kadar sığ bir döngü içinde olmamalı bilime dayalı vaatler sadece iktidar için değil muhalefet içinde gerekli !
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Üst limit 100 K gözüküyor. Günlük hesap yok fakat 1-31 gün arası vadeli hesap 24.5 oranıyla acabilirsiniz. Internet ve mobil bankacılığı şu ana kadar kullandigim diger bankalarla karşılaştırdığımda en kötü arayüze sahip ve en fazla hata veren banka diyebilirim.
    eft limiti arttırılamaz mı? vade günü geldiğinde aranıp oran verilmezse ne olacak mesela ?

5.  Alıntı Originally Posted by blade Yazıyı Oku
    eft limiti arttırılamaz mı? vade günü geldiğinde aranıp oran verilmezse ne olacak mesela ?
    Eft limit MT aranarak arttırabilir herhalde her bankada olduğu gibi ama ne kadar arttırılır denemediğim için birşey demek zor. MT oran vermezse diger dijital bankacılık örneklerinde olduğu gibi sitedeki oranlar geçerli olacak haliyle. Şu an için bunlar muallâk tabi. Zaman içerisinde görülecek bunlar çok yeni bir ürün.

6.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    Benim çalıştığım sektör teknoloji sektörü olduğu için su teknofest e ilk gün gittim o gençlerin yogun ilgisi yaptıkları beni sevindirdi açıkçası ülkenin geleceği için..hele ki o şimdiki gençlerin parklarda sahillerde yatıp kalktığı uyuşturucu bonzai siz dolanmadigi gençlerin %80 inin boş okuyup bilgisiz mezun olduğu günümüzde...inşallah şu bir avuç mucit gencide ilerde yurtdışına kaptirmayiz ...bizler zaten ulkenin çilesini çekmişiz bari çoluk çocuk torun tombalak iyi refah yasasin ilerde .
    Liselerindeki öğrencilerin zorunlu götürülmesinden olmasın o ilgi sence

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Böyle mesajları gördükçe inşallah her şey bu doğrultuda gider ekonomik olarak diyorum. İşi sadece paraya vuran halk, bilimden güncellikten uzak iktidarı desteklemeye devam ediyor. Her şey para değil be kardeşim. Yurtdışında milli onur, ilim irfan eğitim. Bunlar da önemli. Ama bu kafayla bunlar gitmez. "Muhalefet gelirse aç kalırız".

8. Bende şöyle cevap vereyim o zaman sadece ideolojik gözle bakıp subjektif gözle baktığınız müddetçe muhalefet başarısız olmaya devam edecek biraz da esnaf kafası ile düşünün derim ! Muhalefete oy vermiş birisiyim ancak en ufak bir eleştiri de bile beni ötekileştirdiniz sen anlamazsın demeye başladınız işte sıkıntı bu bunu aşamıyor muhalif düşünce yapısı

Sayfa 364/1030 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414464864 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •