Sayfa 364/1002 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414464864 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,905 - 2,912 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Kılıçdaroğlu : TÜİK’ten randevu istedim, vermediler. TÜİK Saat 11.00'de geliyorum, haberiniz olsun

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. günaydın hayırlı cumalar.

3. Şimdi zam zamanı asgari ücrete %30-35 arası bir zam verileceği kesin gibi, bence TÜİK e bu aylık enflasyon oranı dikte edilmiş yani nasılsa zam enflasyon oranının üstünde verileceği ve ülkenin 4/3 ü asgari ücretten oluştuğu için TÜİK enflasyonu bu rakamlarda verdi. son iki aydır bunu yapıyor ve paçayı kurtarma derdindeler. Hükümet değişirse izahları zor, zemin hazırlıyorlar. Ha aslında enflasyon bunun iki katı en az. Emekliyi de %10-14 arası bir zam a mahkum edecekler, uyan Türkiyem

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Kılıçdaroğlu : TÜİK’ten randevu istedim, vermediler. TÜİK Saat 11.00'de geliyorum, haberiniz olsun
    İçeri alınmayan CHP lideri, "TÜİK'in rakamı 84 milyon vatandaşımızı ilgilendirmektedir. Dün TÜİK başkanlığından randevu istedik, sağlıklı bilgiler almak istedik. Randevu verilmediğini, kabul edilemeyeceğimizi ifade ettiler. İnternet sitelerindeki açıklamada 'Merkezlerimize gelip bilgi alabilirsiniz' yazıyor. Devletin sahip olduğu bilgiler ve bu bilgilerin nasıl toplandığı ana muhalefet liderine açıklanmak istenmiyor. TÜİK, bu tablo, aslında Türkiye’nin nereye geldiğini göstermek için çok önemli bir tablodur. Enflasyon rakamlarını açıkladılar, bu rakamlar güven vermiyor. Buraya gelişimin nedeni milyonların hakkını savunmak. Devlet memurlarına sesleniyorum; Görevinizi yapın. TÜİK bir devlet kurumu olmaktan çıkmış, bir Saray kurumu olmuştur" dedi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    TÜİK : ÜFE aylık %9.99 ve yıllık %54.62

Vay vay vaaay
    bu fiyatlarla faiz nasıl bu sewviyelerde olabiliyor ? bu faizle dövizle, enflasyonla nasıl başedilmesi düşünülüyor ?
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

https://twitter.com/_Analizci_/statu...053508608?s=20

cüpbeli ahmet kaset çıkarmış

yala beni

öp beni

cüpbeli kah kah

Sayfa 364/1002 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414464864 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız