Sayfa 364/582 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414464 ... SonSon
Arama sonucu : 4655 madde; 2,905 - 2,912 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1. #BDDK, kredi kullanacak şirketlerin, yabancı para sınırını 15 milyondan liradan 10 milyon liraya indirdi.

Şu lümit dahilinde akredif karşılık kulşanmadan dış ticaret yapmaya yeltenen ne kadar kobi varsa riskli yöntemler kullanıp banka kredisiz özkaynakla esnaf tarzı ithalat yapacaklar çok azını etkiler bu kararın etkisi olur mu orta boy kobilere tezgah altına iner döviz hesapları görğnürde limiti tutturur kobiler. Olay aslında muhasebecilerin bişdipi rutün işlemler bankalarda uzun boylu kobileri mi kasacaklar bana kasanda kaç tl kaç dolar var belge evrak bilançonu getir resim de çek yolla mı dicekler !!!

Herşey dijitalde var kağıda yazılı işlemleri zorlaştırmak değiln mesele sadece atraksiyondan alınmış karar etkisi nötr kim gerçekte kimin ne kadar dövizi var bilemez ki ?? Bu imkansız firma işlemlerinşn görünmeyen yüzü var , oedan gelen dövizler Bozulursa 15 milyar dolar bozulur 20 milyar dolar tl geçer beklentisi var sanırım.

2. Dolar tl 18.50 TL TUtma operasyonu başladı haftaya volatil bir borsa bizi bekler dolar 19.00 zorlarsa borsa ivmelenebilir de.. her tür hareket mümkün.

Beklentim 18.40-18.80 bandı iyi geceler alım dalgası inşallah olmaz fırsatçı ve batsın bu dünya dolar alayımcı negatifist niyetliler dolara hücum etmez umarım.

Hayırlısı iyi akşamlar ..

3. Fedor abi bi sen ben kaldık gece vakti ..

4.  Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    Fedor abi bi sen ben kaldık gece vakti ..
    abi ben de burlardayım

5.  Alıntı Originally Posted by Peace0103 Yazıyı Oku
    abi ben de burlardayım
    ABD'de kapandı, heyecan da kalmadı. Yatıyor muyuz ? "Deva"m mı?

6.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    ABD'de kapandı, heyecan da kalmadı. Yatıyor muyuz ? "Deva"m mı?
    ben daha buralardayım

7. Eyvallah kardeş isdemir candır.
    Ben bilimsel bakarım her konuya abi.
    Sosyolojik tahlile gerek yok.
    İmam hatip mezunu da olabiliriz . Ana babamız yahudi biz ateist de olabiliriz . Vatandaşı olduğumuz ülkede kimlik ve siyaset üzerinden borsada hisse sınıfta okulda arkadaş mahallede aynı görüş sahibi yoldaş bulmaya yönelmiş isek..Laik cumhuriyeti boş vermişiz çoktan zaten..bu yanlış bakışa son vermek şart..
    .
    Hisse net te kapalı gruplar dışında kimsenin kimseye de faydası olmayacak demektir.

Benim aldığım duyumlar şunlar.

Borsa şirketlerimiz ucuzdu sırayla bunları belli çevreler aldılar uçurdular spekler de destek verdiler.

Ucuz kalanların derin tahtalı hisselerde beklenen hareketlerin ısınmaya başladığımortada sahol bile 34 tl geçti seneye küöbilir 40-60 tl nerede olacak 50 -60 -70-80 de mümkğn deniyor ve çok sayıda lotu var büyük tahtaların ...

Evet yabancılara 3 senelik rapor bile gider , gidiyor da ...o yabancı memleketlerde yaşayan insanlar gözlerine banka ve bazı holding kestirdi adamlar sırayla alırlar paralar akar borsa da uçar sıra eregli de elbet gelecektir.

Tüm kavga bu olmayacak asla kavgası da değil.. ben şuna iman ettim benim hissem süper kavgası da değil . Sohbete siyasete dönmüş iş bazı günlerde.. banka da gider en pahalı sanayi de gider gidecek yeri 8 fk kadar gitmeyen tüm hisseler gider o denli çılgın bir ralli olacak en başındayız.

Fedor abi aklında bulunsun rahat ol izle paran varsa da gidecek ucuzlarda al ve bekle 1-2 sene eregli bir yere kaçmıyor belki en son TREN ereglide kalkacak fırasatı kaçırma hocam ama karar senin tabi YTD

Paran 1.5 ile 2 kata çıkarsa 2 kat eregli de alırsın , bu mümkün, sen kararını bilirsin olacakları kimse de %100 bilemez mesuliyet kişinin kendisine aittir YTD .

8. İyi geceler abi rüyanda eregli 125 tl olsun

Sayfa 364/582 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414464 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •