Sayfa 365/404 İlkİlk ... 265315355363364365366367375 ... SonSon
Arama sonucu : 3226 madde; 2,913 - 2,920 arası.

Konu: KCHOL - Koç Holding

1. Vivatrade der ki; Dün itibariyle endekste dolar bazlı zirvenin görüldüğünü düşünüyorum 3 dolar üzeri az biraz zorlayabilir ama endeksimizin daha yukarısını hak etmediğini düşünüyorum.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    viop buralar sağlam destek..
    tutmazsa kanal altına hedef alır.
    ben anca bu kadar anlıyorum teknikten % 90 yanıltır

Endeksin 1994 Yılı itibariyle bist100 Getiri Haritası..

2023/6 dönemi en fazla net kar elde eden 10 şirket

Merkez Bankası faizleri 25 yaptı Borsaistanbul Spk yerinde olayım Marjları %20 yaparım bakın o zaman yabancı yatırımcı veya yerli yabancı ne yapıyor borsayı

2. işlem stratejimiz şu şekilde olabilir mi?

7600 / 7650 ye kadar her yükseliş tepki mahiyetinde olup kalacaktır bu rakamın üzerinde ise önceliğimiz hacim izlemek gerek hisseler tepki ye eşlik etmeyebilir
    7420/7400 bandı ise koruma alanı bu rakamın altında satışlar daha şiddetli olacağından flat kalmak yada vadeli hesabı olanlar SHORT poz daha doğru olacaktır...

3. ABKA der ki: Hissede trade işi boş iş... Koca trendleri kaçırırsınız.... %900-1000 yapmış hissede %200 ile avunursunuz.

GARANTİ 6 dan 60 liraya geldi.. Trade yapan kaç aldı?

VİOB da ise beklemek hatadır.. VİOBA bulaşmamak lazım ama bulaşılacaksa da trade etmek lazım.

Bir hissede yükselen trendi aşağı kırdı demek için ikinci bir tepki yükselişi ve sonra düşüş olması ile sağlamlık kazanır.

Buna kesinlikle katılıyorum.
    Çok gezenin ayağına bok bulaşır.

4. Yabancı payı hesaplanırken CITIBANK, DEUTSCHE BANK, HSBC BANK ve TÜRK EKONOMİ BANKASI verileri göz önünde bulundurulmuştur...

5. Koç Holding A.Ş. (KCHOL) tarafından 28 Ağustos 2023 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan bildirimde Moody’s kredi derecelendirme notu hakkında açıklama yapıldı.

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s Investor Services tarafından Şirketimizin uzun vadeli kredi notunu “B3”, görünümünü durağan olarak koruyan güncel rapor yayınlanmıştır.

Söz konusu kredi derecelendirmesine ilişkin bilgi internet sitemizde açıklanacaktır.

İşbu açıklamamızın İngilizce çevirisi ekte yer almakta olup, açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.

Sayfa 365/404 İlkİlk ... 265315355363364365366367375 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •