Her toplum layik oldugu gibi yonetilir. Demokrasi dedikleri sey bu. Ben hic acimiyorum ulkenin haline, ne fakire ne fukaraya.
Bu toplumun yillardir akillanmasini bekledik. Olmayacak her sey oldu. Fetoye feto diyenler hapise atildi, gun geldi o hapise atilanlar bu kez de fetocu oldular.
Ulke de satilmadik bir sey birakmadilar. Peki ne oldu her secimde oylarini artirdilar. Ben daha bu ulke icin niye endiseleneyim. Bu yuzde 50 nin bencilligi, vurdumduymazligi, sacma dindarligi yuzune ulke bu noktaya geldi.
Bu ulke krize girdiginde de en cok zarar gorecek kesim akp. Bize bir sey olmaz, cunku akilli adam zaten elestirir, sorgular ve gelecege yonelik adimlar atar. Biz burada mevduatlari tartisirken onlar hala faizin haram oldugunu soyluyorlar. Iste aramizda ki fark bu.
O yuzden hic uzulmuyorum. Cunku buna degmez. Ben kendimi ailemi kurtardiktan sonra kimse umurumda bile olmaz, elbet yasayacak yerde buluruz.
Bu guzelim vatani, cumhuriyeti, atanin mirasini hice sayanlar, debelenip dursunlar, gun gelir anlarlar elbet bu vatanin kiymetini ve o zaman yine akilli, devletini her seyin ustunde goren insanlara emanet ederler. Iste bizde o zaman elimizi tasin altina koyariz
Ama bugun ben hicbir sey yapmam, cunku buna degmez.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"17 yıllık AKP iktidarının bizi getirdiği nokta ,3 krş için bu soğukta 2 saat bekleyen vatandaş kuyruğudur..."
Nokta....
Yok efendim o kuyruk da bekleyenler gerçekden fakir değillermiş..
Yok efendim o kuyruk da bekleyenler merakdan bekliyorlarmış...
Yok efendim o kuyruk da bekleyenlerin Malatya da kayısı bahçeleri varmış
Yok efendim o kuyrukda bekleyenlerden biri spor solonun da tranier miş falan filan...
Pesss
saygılar/başarılar
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
Haaa şunu derseniz :Tanzim satış işi AKP nin bir şovudur ,o sırada bekleyenler de bu işim bir parçasıdır...
Buna itiraz etmem/tartışırım...
saygılar/başarılar
Beyefendi sorması ayıp siz nerede yaşıyorsunuz?
Uzay damı?
Ben daha bu hafta sonu halka dokunmak adına ,garibanlara yardım için Bağcılar daydım...
Çok tecrübeli olduğum halde karşılaştığım insan manzaraları vicdanları yaralayıcıydı
Yedirdik,içirdik,giydirdik
Bir haftasonu garibanların arasına karışmaya benle varmısınız?
saygılar/başarılar
10 yıla yakın oldu hala ucak ortada yok.
haziran seçiminde kek kütüphanleri dediler. ortada ne kek ne kütüphane var.
31 mart seçiminde ise 200 gr çay dağıtacakmış reis.
çayın yanındada promosyon diye 1 tane pez poşet vercekmiş.
Reis bunu gösterip anlatıyor sahnede. millet 200 gr bedava çay için alkışlar tavan yapıyor.
Bir an gözümün önüne eskiden vapurlarda trenlerde isportacılar vardı 1 jilet alana 1 tarak bedava diye.
Gülüyoruz ağlanacak halimize.
Yer İmleri