Sayfa 365/1003 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465865 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 2,913 - 2,920 arası.

Konu: Viop XXXVI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    o malı kime satacaklar? TR de o kadar malı sırtlayacak babayiğit var mı?...yabancı desen anasının gözü...o malı yok pahasına almak isteyeceklerini düşünüyorum...dolar bazında ucuzuz deniliyor sürekli...ucuzunda ucuzu vardır...öyle değil mi?

benim fikrim bu...belki de yanlış düşünüyorum...

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    peki bu bademler malı satmak için suni bir erken seçim rallisi oluşturarak malı satmak istemezler mi? Bizim piyasada yukarı yaptırmadan bu kadar malı nasıl yedirecekler?

2.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Frekans yükseliyor...Az kaldı ama aceleye mahal yok...Önce seans içi anlamsız bas boşaltlarla poz ayarlamalar(mal çıkma), tepede tepişmeler, zigzaglar migzaglar...sonra gümmm...

Coming soon...
    Hehehehhe...

3.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    o malı kime satacaklar? TR de o kadar malı sırtlayacak babayiğit var mı?...yabancı desen anasının gözü? o malı yok pahasına almak isteyeceklerini düşünüyorum...dolar bazında ucuzuz deniliyor sürekli...ucuzunda ucuzu vardır...öyle değil mi?

benim fikrim bu...belki de yanlış düşünüyorum...
    bence emekli fonları, yatırım fonları vb ye ittirebildikleri kadarını ittirirler. bakalım neler olacak
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Hehehehhe...
    bravo caho

senin yokluğun büyük eksiklik forum için, iyi ki döndün

5.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bu tür yalan dışı haberleri zamanında fetöcüler güzel yapardı...

eğer altından onlar çıkarsa hala canlılar demektir...
    Feto altyapisi CIA tarafindan cok saglam kurulmustur. Hocalari geberse bile bu orgut kolay kolay dagilmaz.....

Basta iktidar partisi olmak uzere diger siyasi partiler icindeki yapilanmalarina hic dokunulmadi.....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    ama seçimlerden sonra eğer iktidar değişirse ve global anlamda anormal gelişmeler olmazsa çok iyi bir ralli olacağını düşünüyorum...bakalım ömrümüz yeterse yaşayarak görürüz...

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    bence emekli fonları, yatırım fonları vb ye ittirebildikleri kadarını ittirirler. bakalım neler olacak

Enerji Bakanı Fatih Dönmez : Faturalarda tasarruf etmek istiyorsanız evinizi az ısıtın.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    paragöz gerçek mi bu? yoksa zaytung haberi falan mı?

Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Enerji Bakanı Fatih Dönmez : Faturalarda tasarruf etmek istiyorsanız evinizi az ısıtın.

Sayfa 365/1003 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465865 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •