bugün ben ve şahsım kendimi de çağırarak ekonomi üzerinde istişare yaptık keyifli sohbetti![]()
bugün ben ve şahsım kendimi de çağırarak ekonomi üzerinde istişare yaptık keyifli sohbetti![]()
Batık ayıyım poz açacak halim yok
Ben de önceden öyle düşünüyordum, fikrim değişmeye başladı. Sonuçda o da bir insan, terlemeyen adama hakkını verecek değil.
Öte yandan cübbeli hoca gidişattan rahatsız. Geçen yıllarda ateist adam hükümdar olsun adalet ile yönettikten sonra bize ne dedi. Bu hafta çıtayı yukarı taşımış, Nas filan deyip insanların asabını bozmayın diyor. Bir sonraki aşamada ben Kılıçdaroğlu'nda mehdilik alametleri görüyorum derse şaşırmam.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Abi benim aklima baska birsey takildi. Madem mal bunlarda biz niye eski zirvelere dolar bazli gidemiyoruz. Eskinin en baba destegi 2 dolar simdinin en baba direnci oldu. Mal onlarda para onlarda neden bugune kadar eski zirvelere gidemedik. Tahtaci olsan elinde bukadar mal varken basip gitmezmisin.
Mesela bu son ralliyi alış ile açıklamak zor.
Net bir alış var diyemiyoruz, alış var ama hareket alım miktarının çok üstünde.
Artı kötü haberleri sallamadan durması, dışarıya çok takılmaması vs.vs takip ettiğim başka emir bazlı algoritmalar hepsi şunu diyor,
mal toplu. Demek ki malın sahibi de satmıyor. Böyle bir yorum yapabiliriz.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Iste esas soru burda çinin ekonomik modeli demek çin komünist partiside demek. Denklemde tek eksik kalan insan. Mao nun evlatlatlari gibi tam ideolojik insan kitlesi Turkiyede cok fazla degil. Her turlu acliga sefelate idealleri ugruna biat edecek insan yetistiremediler. Yapmaya calistilar ama o nesli daha yetistiremediler. Bizim bu adamlardan tek kurtulusumuz insan gibi yasamak isteyen halkimiz olacaktir.
Bencede mal toplu
Fakat özellikle son hafta güne ilk bir saat alımla başlıyorlar sonra hisse değişimi ile aldıklarını satıyorlar.
Gün içi ilave hisse alımı yok gibi
Özetle son hafta sadece fiyati yükseltme amacı var.
Dolar çok yüksek ve dolar bazlı ucuzluk işi de var.
Yanı alıcı da var.
Satış artık bana çok yakın gibi geliyor
Hafta boyu bu duygu bazen hisse sattırdı sonra tekrar yükselince aldırdı.
Cuma ise komple kapadım.
Pazartesi de bakalım aynı tarz mı olacak SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çin halkı büyüklerine çok saygılı bir toplum.
Mao da şu andaki rejim de bu saygıyı kendine biatta kullanıyor.
Bizim toplum da büyüklerine liderlerine Şeyhlerine çok saygılı Biatçı bir toplum.
Tek fark bizim toplumun cebine dokunursan yanarsın. Tarihte de en korkulan şey insanların aç kalması.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Yer İmleri