Herkesin gözünü petkime çektiler, endeks düşüşündeyken. Bugünde o herkes muhtemelen düşüyor ve hatta tabanda diye almış olma ihtimali yüksek. Mali toplamak yerine umarım millete dagitmamislardir.
Kaldı ki bu muhteşem hacim ihtimali arttırıyor. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Vals in kralını yaptılar esozcan abi. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
İhtimallere bakalım
Ya tahtaci lanet olsun diyip kaçtı
Ya şirket battı
Ya açıkcılar voltranı kurup malı götürdü
Yada iyi silkelediler
Du bakalım nolcuuk, yarın anlarız
Hamdım Piştim Yandım
bu harekete rağmen günlük ve haftalık olumlu konumunu koruyor.. devamı sert gelirse bozulmalar olabilir
yeşil ve kırmızı kız kardeş gibidirler.. yukarı çapraz atarlarsa bu sat kaç demektir.. beyaz ana taşıyıcı... haftalıkta uzun olan kırmızı halen yukarı çapraz atmamış
günlükte düşüş çok sert olduğu için yeşil tepki vermiş ve yukarı çapraz atmış.. 55 günlük pembe ve kırmızı destek görevi sürdürebilir
![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
teknik olarak görüntü bu.. Spenc hoca, svg Bozkurt artık haberler sizde...
kazancınız bol ve daim olsun..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
https://youtu.be/GIoFbbMYjVc?si=MXxqS3-hq2gOcVSo
Dünkü dikiş tutmaz Sabri sonrası.
Bugün haktan dan beddua tahtaciya gönderelim. Ytd
Yer İmleri