Sayfa 366/610 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466 ... SonSon
Arama sonucu : 4878 madde; 2,921 - 2,928 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    Sanıyorumki dostumuz linux bizim mahalle 2 ye ödeme yapıldığı için değerleme bekliyor belki buna cevizlibağı ilave yapabilirler...

SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    sayın sakura,

bizim mahalle ve cevizlibağ billançoya girse stok olarak girer ama henüz harcama yok.arsalar bizim olmadığı için neyin değerlemesi olacak.

ancak büyükyalıda bilançoya girebilecek ticariler olduğunu düşünüyorum.ayrıca projesi hazır olan şirkete ait arsalarda istenilse stoklara girmezden önce son bir kez değerleme yapılabilir.

2. OZKGY - Özak GYO A.Ş.

Alıntı Originally Posted by ismail82 Yazıyı Oku
    Faaliyet raporunun 2023 ve sonrası (2025*2026) için öngördüğü hedefler ve perspektif,benim beklentilerimle bire bir örtüşüyor yani ben faaliyet raporu gelmeden önce zaten şirkete ortak olmaya karar vermiş ve alımlarıma başlamıştım,rapor özetle diyor ki "Yelkenler biçilecek,donanma İstanbul da denize indirilecek, Akdeniz e sefer olunacak"
    2025 diye arattım raporda ama tek bir kelime çıkmadı nerede yazıyor tam. Yoksa orta vade hedefler aşağı yukarı aynı yıllardır var. Bu sene içinde belirttiği yapacaklarını yaparsa benim için çok başarılı olur..

2019 raporundan alıntı aşağıda , balmumcu 2020 21de başlıyordu.

“Önümüzdeki yıllarda Didim ve Demre’de yer alan arsalarında Ela Resort’un ismini ve uluslararası standartlardaki kalitesini taşıyan yeni otel projeleri geliştirmeyi planlayan Özak GYO, devam etmekte olan Büyükyalı Projesi ve sırasıyla 2020 ve 2021 yıllarında başlayacak olan Göktürk ve Balmumcu projeleriyle gayrimenkuldeki cirosunu iddialı bir şekilde artırarak sektörün lider şirketlerinden biri olmayı hedeflemektedir”

YTD

Bizim mahalleye ihale bedelinin %15 ocakta peşin ödendiği icin yazmistim sayın antepli. benim için Önem li olan satış ve kiralardan elde edilen net kârdır zaten 2023 tamamı için beklentim 3.5-4 milyar civarıdır..
     Alıntı Originally Posted by antepli Yazıyı Oku
    sayın sakura,

bizim mahalle ve cevizlibağ billançoya girse stok olarak girer ama henüz harcama yok.arsalar bizim olmadığı için neyin değerlemesi olacak.

ancak büyükyalıda bilançoya girebilecek ticariler olduğunu düşünüyorum.ayrıca projesi hazır olan şirkete ait arsalarda istenilse stoklara girmezden önce son bir kez değerleme yapılabilir.
    SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    nasip....

Yelkenler biçilecek
    Donanma hazır edilecek
    İstanbul'da denize indirilecek
    Demre'ye,Didim'e ve dahi Bodrum Akyarlar'lara
    Sefer eylenecek
    Elde sensin, gönüldesin, baştasın
    Özak'ım işaret aldığın gün patrondan
    Yürüyeceksin, millet yürüyecek ardından
    Sana selam getirdim hissedarından.....

Bu benim 1000 inci mesajımdı forumda
    Buda bu şirkete nasipmiş
    O yüzden biraz şiirane ve samimi duygularımla
    Uyarlama yaparak yansıttım.....

Şirketin hakikaten mottosu budur bence....

7.  Alıntı Originally Posted by antepli Yazıyı Oku
    sayın linux,

gerektiğinde değerleme yapılacak dediğinize göre özak özelinde bir durum olabilir.nasıl 9 aylıkda değerleme yapıldıysa 3 aylıktada yapılabilir.normalde yapılmaz.ama eğer turizm yatırımları için bir kredi söz konusu ise ve bilançoda döviz dengesi sağlanacaksa belki o zaman değerleme yapılır.veya 3 aylıkda bilançoya dahil olacak bir kıymet ortaya çıkabilir.tabi hepside varsayım.

kar rakamına gelince büyükyalı satışları,kiralar ve yatırımların getirisi belirleyecektir.bende 500 milyon tl üzeri bekliyorum.700 olursa iyi olur.
    Bunlara ilaveten yeni yerler alınırsayı da ekleyebiliriz 😉
    Kar rakamı 3 aşağı 5 yukarı denilenler kadar olacaktır .
    Bu sene önemli olan yeni projelerin vizyona girmesi olacaktır . Zaten kısıtlı olan konut arzı zamanını iyi değerlendirmek gereklidir . İstanbul’da herkes depreme dayanıklı şekilde yapılmış yeni projeler ararken bu fırsatı kaçırmak olmaz diye de düşünüyorum ...

8.  Alıntı Originally Posted by ismail82 Yazıyı Oku
    Yelkenler biçilecek
    Donanma hazır edilecek
    İstanbul'da denize indirilecek
    Demre'ye,Didim'e ve dahi Bodrum Akyarlar'lara
    Sefer eylenecek
    Elde sensin, gönüldesin, baştasın
    Özak'ım işaret aldığın gün patrondan
    Yürüyeceksin, millet yürüyecek ardından
    Sana selam getirdim hissedarından.....
     Alıntı Originally Posted by ismail82 Yazıyı Oku
    Şirketin hakikaten mottosu budur bence....
    Yıl 2017 aylardan temmuz; tıpkı senin gibi hisseyi inceledim, gelecekte neler yapacak nerelere gidecek hesapladım ve kendime 2023 hedefi koydum..!!!

O güyde oluşturduğum portföyün ortalama maliyeti şu an 0.77 TL getiri oranı %1700 döviz ve altının oranı %1100 fark %600..!!!

Şirketin net aktif değer artışı %900 yıllık kâr artışı %2000 lere ulaştı ve hala artıyor..!!

Kısacası uzun vadede sabrı olana kâr verir, ama kısa vadede sadece kendisi kazanır geride bir çok ky nin hüsranı kalır..!!!

Sonuç olarak, 2025 hedefi olan için güzel kâr vereceği kesin, bende en az yarı lotumu bu tarihten önce satmayı düşünmüyorum, belki biraz daha uzun tutabiliriz Allah ömür verirse..;-))

Benim düşüncem hoteller ve tatil köyleri ve liman işi 2026-27 yi bulabilir, işte o zaman Özak global olur..;-))

Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
    Sabrı olana her hisse Trabzon..;-)))

Sayfa 366/610 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •