Sayfa 367/655 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467 ... SonSon
Arama sonucu : 5236 madde; 2,929 - 2,936 arası.

Konu: AKBNK - Akbank T.A.Ş.

1. Laguna Hocam grafikler, çizgiler doğru güzel olabilir. Olabilir diyorum çünkü bu grafik işinden pek anlamam. Sizin iyi niyetinizden de şüphe etmiyorum.Ama ne zaman bu tür grafikler yazılıp çizilsin % 90 tersini yapıyorlar. Malesef bu çoğu kez böyle oluyor. Olan da küçüklere oluyor galiba. çok madur var. İnşallah bu kez güzel olur ytd
    Son düzenleme : Aysever; 17-09-2020 saat: 00:22.

2. Değerli yatırımcı ve paydaş arkadaşlarım;
    Farklı bir bakış açısını içeren 10/AKBNK grafiğini teknik incelemesi ile paylaşıyorum.

https://www.tradingview.com/x/rXgmn6L4/
    ------------------------------------------------------------------------
    Al-Tut-Sat tavsiyesi değildir. Her koyun kendi bacağından asılır.
    Son düzenleme : AYININ OĞLU; 17-09-2020 saat: 04:19.

3. 10/AKBNK grafiğinde 13 günlük basit HO altına inmedikçe fiyatlarda düşüş eğilimi devam edebilir. Gerçek fiyat grafiğinde, güncel fiyatlar her ne kadar düşen trend çizgisine yaklaşsa da, düşüş akımının etkisinden çıkabilmek için, yüksek alıcılı ve para girişinin olduğu bir veya iki bar görmeliyiz. Düşüş trendi kırıldıktan sonra hemen hızlı yukarı bir harekette olmayabilir ve yatay bir süreçten sonra uzun soluklu yükseliş hareketi başlayabilir.
    10/AKBNK grafiğinde son iki aylık hareketler, yükselişin sonunu, RSI ile uyumsuz bir flama yada yükselen üçgen hedefi ile bitirmek isteyebilir. Bu durumda hisse fiyatı hiç istemediğimiz yerleri görür. İşlem hacminin normalden çok yüksek olduğu gün dönüş sinyalinin ilki alınmış olur.
    Değerli ortaklar, grafik ve açıklamaları felaket tellallığı yapmak için değil, bir durum tespiti için paylaşıyorum.
    Grafikler ile ilgili olumlu veya olumsuz sorusu olan arkadaşlarımın sorularını özelden ve ya buradaki forumdan yanıtlarım
    Saygılar,

https://www.tradingview.com/x/XABRg3JG/

Son düzenleme : AYININ OĞLU; 17-09-2020 saat: 05:06.

4.  Alıntı Originally Posted by ayn Yazıyı Oku
    Kışın ekgyo da 1.04 kadar çekildi. Herkes bitti battı derken 3 ayda 2.40 gördü. Şu an bankalara o oyunu çektiler. Notlar düştü, dolar 8 e doğru yaklaştı... Yabancılara kaymaklı ortam oluştu.
    Yakında bankalara giriş bekliyorum. 24 yıldır borsada yım. Risk her zaman var. Daha önce de belirttiğim gibi kazanma ihtimalinin yükseldiğini düşünüyorum. YTD..

Mantıklı bir yorum.bende bu yönde düşünüyorum.yuksek doları bozdurur bu yabancılar ve çok çok düşük olan banka hisselerini alırlar.yillardir böyle yaparlar.tecrubem ile sabittir bu taktik.yabanci cin gibidir.Bizim borsada da güç onlarda olunca,istediği düzeni kurar ve seni zorlarlar...sende boyun eğersin.yabanci gibi düşünürsen borsada.. bir şeyler kazanabilirsin.

Olay teknik temel analizden çıkalı çok olduı. İşin nereye varacağını, işi buralara kadar getirenler biliyor. Globaller piyasaya para pompalamayı çeşitli yollarla yapar.

Direkt nakit çekler dağıtırlar.
    Bankalara ucuz kredi açar.
    Sermaye piyasalarında alım yaparlar.

Karı zararı maliyeti yok, tek maliyet kağıt.

insanlarda şu yanlış düşünce var. kaçtan aldıda satıyor bunlar, zararına satıyor.
    Adamların derdi kar zarar değil ki kardeşim.

Başka yanlış düşünce Türkiyeyi batırmazlar, global pazarın bir halkası, sistem sıkıntı yaşar. Valla kardeşim adamlar çini gözüne kestirmiş, Türkiye burda çerez olur.

He tabbi olay sadece ekonomiyle bitmez, askeri yönde var. Türkiye önemli bir askeri odak. Bu globallerin çinle işi askeri boyuta dönerse Türkiye yanlarında olmasını istermi istemez mi? İsterlerse kafalarındaki gibi bir Türkiye isterlerse olay başka yere, bu haliyle kabul ederlerse başka yerlere evrilir olay.
    Son düzenleme : yoruk; 17-09-2020 saat: 10:21.
    Burada atıp tuttuğum yazıp çizdiğim hiç bir şey yatırım tavsiyesi değildir.
    Borsada öğrendiğim tek şey SAkının, SAkındırın...

6. Miçotakis: Türkiye ve Yunanistan arasında üst düzey görüşmeler yürütülüyor- BBC Türkçe

buda mı gol değil be..

ytd.ytd...

yeni koltuk nomuz 85,86..

7. Olay teknik temel analizden çıkalı çok olduı. İşin nereye varacağını, işi buralara kadar getirenler biliyor. Globaller piyasaya para pompalamayı çeşitli yollarla yapar.
    Sayın yoruk, düşüncelerinize katılıyorum. Fakat dünyada basılan bu arsızca basılan paralarla oyun daha ne kadar devam edecek? Dünyada şuan hangi ürünün fiyatı gerçek değerini yansıtıyor? Bu değersiz paralarla çok büyük bir servet el değiştirmeden balon patlamayacak gibi. Sonuç olarak borsamız özelinde TKURU, KENT vb. şirketlerin değeri ne kadar gerçekse(!), AKBNK, GARAN, SAHOL vb. şirketlerin değeri o kadar gerçek(!)

Ben ne aşağı ne yukarı bir hedef koymuyorum. Sadece bilmiyorum bilemeyiz diyorum, olay bizim elimizde değil. Adamların sistemi dehşet. Şeytan şapka çıkarıyordur bunlara.
    Burada atıp tuttuğum yazıp çizdiğim hiç bir şey yatırım tavsiyesi değildir.
    Borsada öğrendiğim tek şey SAkının, SAkındırın...

Sayfa 367/655 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •