Mb baş yaverinin bugünkü enflasyon raporunu iyi irdeleyen bundan sonra Doların saldım çayıra allah kayıra modunda bırakıldığını anlamıştır. Allah Işık Ökte gibi sözde her moku bildiğini sanan ekonomistlerin `ben Doları buradan almam satarım giderim UCUZ ! BIST hisselerine para yatırırım ` goygoyuna kanıpta Dolarlarını 4.80 li fiyatlardan bozdurup alttan alacağım diyenlere sabır ve selamet versin. Dolarda yükseliş kaçınılmaz , üstten satarım alttan alırım diyenler bir sıçrar iki sıçrar ...
BİZ BUNLARI ANLATTIK ŞEVKET HOCA DAVULCU ZURNACI
https://www.youtube.com/watch?v=kJ-Dt8Vwxdk
Çocuklar ne yapıyorsunuz ? Biz bunları anlattık, bu kupayla anlattık, kalemle anlattık, dolmuşçuyla, davulcuyla, zurnacıyla anlattık, bu Dolar 2 Tl iken anlattık ` Dolarda YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ` diye anlattık ama siz gittiniz iki çiziktirik TEKNİK analiz ile yok 2 den döner olmadı 3 ün üstü yok, o da olmadı 4 den almam satarım BIST ucuz gider banka hissesi alırım diyenlere inandınız bizi bir şevket hoca kadar kaale almadınız ne diyeyim...![]()
BOTAŞ gaza yüzde 50 zam yaptı...İSO: Şok olduk
İSO Yönetim Kurulu Başkanı Bahçıvan, ``BOTAŞ`ın elektrik üretim amaçlı kullanılan doğal gaz fiyatına yüzde 49.5 gibi çok ağır bir zam yapmasını, üretim hayatımız ve sanayimiz açısından alınmış çok talihsiz bir karar olarak görüyoruz.`` dedi.
Öngörülebilir bir üretim hayatına en fazla ihtiyaç duyduğumuz bir dönemde BOTAŞ`ın paydaşlarına haber vermeden, ön bir duyuru yapmadan, adeta keyfiyeti çağrıştıran, çağdaş yönetişim anlayışıyla bağdaşmayan bir yaklaşımla aldığı bu baskın zam kararı ekonomik gerçeklerimizle bağdaşmadığı kadar, akıl ve vicdanla da uyuşmamaktadır.
http://www.patronlardunyasi.com/habe...k-olduk/208454
BAHÇEVAN ! zatı muhteremi Doğal gaz zammına vicdansızlıktır demiş, hadi be ! essahmı diyon BAHÇEVAN ! senin gibiler ancak KAZIK kendi bir yerlerine nüfus edincemi ciyaklıyor ? Ulan adama sorarlar 16 yıllık `EL ŞEYİ` borçlanıp yapılan soygun BETON ekonomisiyle millete verdiğiniz MEHTER gazına ne oldu ? Aklınız o zaman nerenizdeydi ? Bu işte yanlışlık var REİS diye niye sesinizi yükseltmiyordunuz ? Beton ekonomisinin sonunun HÜSRAN olacağını bilmiyormuydunuz ? Neyse umutabi derki: Beteri görmeden yeter olmaz, DOLARDA yükseliş kaçınılmaz, istesenizde istemesenizde ...
TCMB Başkanı Murat Çetinkaya, enflasyonun yüzde 70 olasılıkla 2018 sonunda orta noktası yüzde 13.4 olmak üzere yüzde 12.5 ile yüzde 14.3 aralığında gerçekleşeceğini öngördüklerini açıkladı.
Çetinkaya, "Enflasyonun 2019 yıl sonunda yüzde 9.3`e geriledikten sonra orta vadede yüzde 5 düzeyinde istikrar kazanacağı öngörülmektedir. 2020 yılında ise enflasyonun yüzde 6.7 olacağını öngörüyoruz" dedi.
Ahanda MB baş yaveri bugün bunları dedi bu yazı bir yerde kalsın , umutabi`de şunu desin, (tutmazsada kandırıldım derim olur biter )
%99.999 olasılıkla MB baş yaverinin hem 2018 hemde 2019 enflasyon hedefleri denilenin %40 ile %70 arasında daha yüksek yerlerde olacaktır. 2020 ye gelince, orasını kestirmenin şimdiden mümkünatı yok , kim ne derse desin 2018 de ki gerçekleşmeler olmadan hiç kimseye inanmayın. Ama topiğin ruhuna uygun olarak son söz, bu ahval ve şerait altında DOLARDA yükseliş kaçınılmaz...
2023 hedeflerinde ısrarlımıyız?
Yer İmleri