Sayfa 368/1030 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468868 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 2,937 - 2,944 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    yayıncılık açısından etik olma ilkesinin ne kadar içi boş olduğunun örneği ! ya habere inanıp yatırım tercihi yapanın hali ne olacak ? Beton beton diye eleştiri yapacaksın üretim diyeceksin ama en muhalif yayın organlarında bile beton reklamları çarşaf gibi ! Güzel tespit yapmışsın üstad
    Oradaki sunucunun maaşı o reklamlardan geldiği sürece başka bir şey düşünmek mümkün olamaz. Ayrıca bildiğim kadarıyla tek gelirleri de bu. Diğer firmaların durumları da pek parlak olmadığından reklam pastası küçülmüş olabilir. Örneğin bilmemne süt daha az reklam veriyordur kesin. Bu durumda gelirleri büyük oranda beton reklamlarına kaldıysa çok fazla eleştiremeyiz. Zira diğer türlü komple televizyonu kapatmak zorunda kalır. Mesela HalkTV'nin kablolu mecralara girememesi gibi, 500kUSD istiyorlarmış senelik.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Oradaki sunucunun maaşı o reklamlardan geldiği sürece başka bir şey düşünmek mümkün olamaz. Ayrıca bildiğim kadarıyla tek gelirleri de bu. Diğer firmaların durumları da pek parlak olmadığından reklam pastası küçülmüş olabilir. Örneğin bilmemne süt daha az reklam veriyordur kesin. Bu durumda gelirleri büyük oranda beton reklamlarına kaldıysa çok fazla eleştiremeyiz. Zira diğer türlü komple televizyonu kapatmak zorunda kalır. Mesela HalkTV'nin kablolu mecralara girememesi gibi, 500kUSD istiyorlarmış senelik.
    spor kulüpleri de aynı durumda

3.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    spor kulüpleri de aynı durumda
    Zaten ben aklı başında adamın tvlere bakıp bir karar vereceğini sanmam. Spor kulüplerini de komple şirketleştirsinler bi zahmet. Böyle nereye kadar. Batacaklarsa batsınlar.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    ama vaat ettiğini iktidar yapıyor bu da enflasyon olarak geri dönüyor
    Yolsuzluklara, yandaş müteahhit ve iş adamlarına oluk oluk akan paradan olan, göstermelik ihalelerle milleti hem soyup hem de utanmadan küfrederlerken oluşan enflasyonun yanında garibanın yediğinden olan ne ki. Keşke çiftçiye , tarıma daha çok destek verseler de tohum, gübre, ilaç ithal olmasa, çiftçi ekse biz de saman, buğday ithal etmeyi bıraksak. Bugün ABD, Fransa, Almanya tarımda son derece ileri. Kuş kadar toprağıyla Hollanda nerelerde. Biz de ise ekilen arazi azalıyor, seneye bu fiyatları da maalesef bulamayacağız. Bizim tuzumuz kuru olabilir ama bu ülke için, çocuklar için üzülüyorum. Bu ülkede en büyük problem, kaynakların verimli kullanılmayıp israf edilmesinde. İki nedeni var. 1.si yolsuzluk 2. Si beceriksizlik İyi eğitimli insanları ülkeden ve işlerinden soğutma durur, hakedenler gereken yerlere gelirse bu iş çözülür. Atatürk ün yaklaşık 100 yıl önce gösterdiği yollara geri dönmek şart. İnşallah ülkemiz bu günleri en hafif hasarla atlatır.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Arkadaslar carsamba isin segri degisecek acele etmeyin bence o gune kadar ON da kalmak en mantiklisi. FED faiz arttirirsa MB sikislastirmaya gidebilir. Ytd
    Çarşamba FED in 25 baz puan faiz arttıracağı %100 ve bütün fiyatlara/pozisyonlara girdi. Ancak o/n gitmek gerektiğine ben de katılıyorum. Çarşamba-Cuma arası 32 güne 3.çeyrek bilanço dönemi için iyi teklifler gelebilir.

6.  Alıntı Originally Posted by uufuk Yazıyı Oku
    Versin,versin...
    Bilgi olmadan fikir sahipleri yüzünden...
    Bizim döt bonus oluyor....
    Haklısın uufuk hocam, istediğine versin. Ben artık hiç üzülmüyorum, acımıyorum. Kendi düşen ağlamaz... Kendimizi koruyabildiğimiz koruyacağız.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    Fox TV ye de batmis bahri TL mevduat faizleri akşam haberlerinde emlak sektörünün savunuculuğunu yaptılar dusunsene Fox yaptı! Çıkarmışlar bir emlakci neymiş efendim 450 K ya ev alan 1 ayda kiraya verdiğinde 2000_2500 TL kazanırken 450 k yi bankaya koyan 9 k kazaniyormus ! Derhal mevduat faizleri düşürülup ev satışları artmaliymis !
    Kimi hangi kanala çıkarırlarsa çıkarsınlar faizleri bugün kimse düşüremez. O müteahhitlerin durumunu akp herkesten iyi biliyor, buna rağmen faizleri arttırdılar, daha da arttıracaklar. Bugün Çakbank sendikasyonu roll etmekte zorlanıyor. Kendisi gidip sweetener larla daha yüksek faiz teklif ederek ikna etmeye çalışıyor. Dünya da beleş para dönemi bitti. Ağustos böcekleri üzülecek, karıncalar rahat edecek.

Alıntı Originally Posted by Luckyboy Yazıyı Oku
    Pzt dijitale 30 dan bagliyacagim yazmamış mıydınız?
    Sizce ne yapmali luckyboy. Evet onu dun dedim ama ucgun beklenebilir bir sure diye dusunuyorum.

Sayfa 368/1030 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468868 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •