Sayfa 368/808 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468 ... SonSon
Arama sonucu : 6459 madde; 2,937 - 2,944 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    BUCİM'de bir de Fransız yok muydu? bea...!
    Fransizlarla gorusme yapildi fakat olumsuz sonuclandi cunku 1 hisseye kac para istediler acep [emoji16][emoji16][emoji16]5 tl den verecek ler galiba[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] hahahh

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by carkos Yazıyı Oku

23/02/2017 (yaklaşık 1.5 sene) den beri ortaklık yapısında değişiklik olmamış ve yeni bildirim yapılmamış neyle gülelim bilemedim..[emoji4] çağrı yapmamak için kuralları ihlale devam fiktif hesapların incelenmesi gerekliliğini düşünüyorum. Ve bu hesablarin yönetim ile bağının ortaya konması gereklidir...bunu ortaya çıkaracak mercilerde bellidir...kendini şeytan zanneden şahsa duyurulur..
    ky elinde hisse kaldıgını düşünmüyorum toplasan 1 milyon yoktur ..şeytan ve adamları üçer beşer toplamışlardır %5 altında oldugundan bildirim yapmayada gerek duyulmuyordur..şurda üçbeş ky kaldı onlarda sabırla bekliyorlar ..
    ZIR-DELİ Y.T.D

3.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    ky elinde hisse kaldıgını düşünmüyorum toplasan 1 milyon yoktur ..şeytan ve adamları üçer beşer toplamışlardır %5 altında oldugundan bildirim yapmayada gerek duyulmuyordur..şurda üçbeş ky kaldı onlarda sabırla bekliyorlar ..
    Kendimi İT in yerine koyup düşününce canım ky yani kendim açısından çok sıkıldı. Adamın herhangi bir değişikliğe ihtiyacı yok ki alıyor temettüsünü bakıyor dalgasına. Ben hiç fiyat ile ilgili bir sorunu ve zaman anlayışı olduğunu düşünmüyorum. Bu yüzden hani derler ya dipsiz bir kuyuya düşmüşüz. Tek çıkar yolumuz yabancılara satışı oda fena akıllı bir ihtiyar ....resmide 4-5tl aralığında devretse hisselerini kalanıda elden Bahamalar’a yatırın dese İnanınki alıcınında hoşuna gider resmide düşük görünecek devir işlemlerinin maliyetinden. Ancak tek umudum yabancı aldıktan sonra 30-tl olur umudu ile buradayım. Ama yabancıya satış olmasın 10 milyar kar açıklaması yapsa 6-tl ti geçmeyeceği kesin bir hissedeyiz haberiniz olsun. Yoksa fabrika çalışsada full kapasite hepsi hikaye

4. Devlet enflasyon sepetine bucimi eklese enflasyon bu kadar artmazdı.adam 20 yıl hisse fiyatını sabit tuttu bu dalda oskar alır.ayrıca gines rekorları da haketmiş olsa gerek.

Bu arada 20 yıl önce çimento fiyatları ne idi hatırlayan varmı.
    20 sene boyunca bir kez bile zarar etmeden hisse fiyatını sabit tutabilen bucim yönetimini içten tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
    Yatırımcılar açısından ise bardağın dolu tarafına bakmakta fayda var. Bütün birikimlerimle bucim alma ayrıcalığına çocuklarımda aynı şartlarda sahip olabiliyorlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,102
     Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    Kendimi İT in yerine koyup düşününce canım ky yani kendim açısından çok sıkıldı. Adamın herhangi bir değişikliğe ihtiyacı yok ki alıyor temettüsünü bakıyor dalgasına. Ben hiç fiyat ile ilgili bir sorunu ve zaman anlayışı olduğunu düşünmüyorum. Bu yüzden hani derler ya dipsiz bir kuyuya düşmüşüz. Tek çıkar yolumuz yabancılara satışı oda fena akıllı bir ihtiyar ....resmide 4-5tl aralığında devretse hisselerini kalanıda elden Bahamalar�a yatırın dese İnanınki alıcınında hoşuna gider resmide düşük görünecek devir işlemlerinin maliyetinden. Ancak tek umudum yabancı aldıktan sonra 30-tl olur umudu ile buradayım. Ama yabancıya satış olmasın 10 milyar kar açıklaması yapsa 6-tl ti geçmeyeceği kesin bir hissedeyiz haberiniz olsun. Yoksa fabrika çalışsada full kapasite hepsi hikaye
    Herkesin bir hesabı var it.inde var ama bu şirket satıldigi zaman o işler sizin dediğiniz gibi bahama MAN adası falan filan inter Milan açık resmi satış lafantonden masal olur ..bir kere çağrı ve fiyat gerçekliği rekabet kurumu zor yani bir kere gerçek olan şudur şirket yönetimi başta it hisseyi baskıliyor ve fiktif hesablardan iş yapılıyor isgyoda yaptıkları ortada cezası bile verildi iş bu yapılanları ispata kalıyor...[emoji4]
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,102

Şu anki dağılım.
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

7. Bursa'da tespit edildi! Tam 500 milyar dolarlık rezerv...

Yaklaşık 500 milyar dolarlık mermer rezervi tespit edilen Bursa'nın Orhaneli ilçesinde, bünyesinde yüksekokul, otel ve fuar alanı da yer alacak Maden OSB'nin kurulmasına ilişkin bütün izinler tamamlandı, yatırımcılar 5-6 ay içerisinde fabrikalarının temelini atacak..

https://www.ahaber.com.tr/ekonomi/20...olarlik-rezerv

Alıntı Originally Posted by mecosansey Yazıyı Oku
    Bursa'da tespit edildi! Tam 500 milyar dolarlık rezerv...

Yaklaşık 500 milyar dolarlık mermer rezervi tespit edilen Bursa'nın Orhaneli ilçesinde, bünyesinde yüksekokul, otel ve fuar alanı da yer alacak Maden OSB'nin kurulmasına ilişkin bütün izinler tamamlandı, yatırımcılar 5-6 ay içerisinde fabrikalarının temelini atacak..

https://www.ahaber.com.tr/ekonomi/20...olarlik-rezerv
    BUCIM'le alakası nedir?
    Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

Sayfa 368/808 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •